GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi gitse Weghorst gelse 10 haftaya kalmaz ıslıklanır. Kulüp tarihinin en iyi santraforunu 1 sene gösterip yerine kimi alırsan al beklenti altında kalacaktır. Icardi giderse Lewandowski seviyesinde birini almak lazım.

Dogru, ama 1 oyuncuya bu kadar baglanmak kotu bir sey aslinda. Biz takim kurgusunu guclu tutarsak daha kotu topcularla da basarili olabiliriz. Ama yaslilari doldurursak bir zamanlarin Besiktasi gibi oluruz

Koca bayern motingle falan oynuyo forvette bu yoklukta futbola geri dönmüş İcardi'yi 10-15 üst seviye klüp ister.Haliyle bu işin olma ihtimali düşük olursa seviniriz olmazsa da üzülecek bi durum yok 750bin euroya etinden sütünden faydalandık belki de tarihimizin en iyi fiyat/performans transferiydi.

Dogru, ama 1 oyuncuya bu kadar baglanmak kotu bir sey aslinda. Biz takim kurgusunu guclu tutarsak daha kotu topcularla da basarili olabiliriz. Ama yaslilari doldurursak bir zamanlarin Besiktasi gibi oluruz
Erden Timur'a güveniyorum ama Icardi'nin yerini doldurma ihtimalimiz pek yok kaldı ki Icardi takım içi arkadaşlık ortamı da çok iyiydi Torreira ile sürekli takılıyorlardı giderse Torreira içinde sorun başlar. Sadece bir oyuncudan fazlasıydı umarım dediğim gibi alırız aksi durumda Torreira ayrılığı da ufukta gözükür.

Nuri demiştim herhalde. Uplayalım bakalım
Yazdıklarını bunun avatarının sesiyle okuyom ben reis yav :D
FxfIBtGXoAMWVn3

15 golle bitirir 8'i penaltıdan.
Manunun weghorstla,lpoolun gakpoyla,chelseanin havertzle,bayernin motingle,milanın jiruyla sahaya çıktığı herkesin haldır huldur fw aradığı dönemde kendisini kimsenin düşünmemesi çok şey anlatıyo aslında

En son kılıç şov yapıyodu arabistanda gelirse takım makım dağılır uzak olsun bizden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt