GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi kalmadığı sürece forvet mevzusundan dolayı clde veya şampiyonluk yolunda geri kalacağız cok belli.

Normal sartlarda Icardi gibi bir adami kiralayamazdik zaten. Adam o kadar sorunlu dengesiz biri olmasaydi bizimle dalga gecip kapiyi yuzumuze kapatirdi

Yani kalmamasi cok anormal olmaz. Ben daha kotu forvete de raziyim, ancak gol yukunu cozmek icin skorer kanat yahut 10# alinmasi farz olacak. Gol sansi uretmekte zorlanmadik ama bitiricilik konusunda epey sıkıntı cekebiliriz

Normal sartlarda Icardi gibi bir adami kiralayamazdik zaten. Adam o kadar sorunlu dengesiz biri olmasaydi bizimle dalga gecip kapiyi yuzumuze kapatirdi

Yani kalmamasi cok anormal olmaz. Ben daha kotu forvete de raziyim, ancak gol yukunu cozmek icin skorer kanat yahut 10# alinmasi farz olacak. Gol sansi uretmekte zorlanmadik ama bitiricilik konusunda epey sıkıntı cekebiliriz
Bitiriciliği iyi olan kanat ve 8 veya 10 numara lazım bunlar olmazsa birde nelson boey gidecek eskisi gibi az gol yeme şansımızda yok her maç 1-1 2-1 biter.

Umarim bu sezon Torreirayi satmayiz. Takimdan herkes ayrilabilir ama Torreira gibisini bulmak cok zor. Kante gelse ayni etki olmaz ve belki ayni savasci ruhunu gostermez.

Şampiyonluk havasından faydalanıp sizleri kandırmaya çalışan muhabir(!)lere
İ-NAN-MA-YIN
umutlanırsınız sonra üzülürsünüz
hele her sene kolpa sıkan adamlara nasıl yine inanabiliyorsunuz kardeşim
bu ne her sene aynı şey

Kante çok büyük bir isim ama açıkçası çok olumlu olduğum bir transfer değil. Hem bu sezonu neredeyse tamamen sakat geçirmiş hemde yaşı 32 ayrıca başarıya da doymuş bir isim. Mesela Tielemans çok heyecan verici bir isim bu transferi yapabilirsek muhteşem olur keza Tottenham'daki orta saha Sarr da iyi bir potansiyele benziyor. Kante ve Paredes'ten ziyade Sarr ve Tielemans isimlerini daha olumlu buluyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt