Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.435
- 1.113
Valla bence olmaz o iş. Bayern, PSG gelmiyor. İngilizlerin de mevcut düzen işine geliyorGelecek sene kurulacak gibi ama biz girebilecek miyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla bence olmaz o iş. Bayern, PSG gelmiyor. İngilizlerin de mevcut düzen işine geliyorGelecek sene kurulacak gibi ama biz girebilecek miyiz
ifb formaya 5 yıldız koyabilmek içinne o byım
Sonunda biri sunu dedi.eski aboubakar degil,topla gidemiyo.son haftalarda attigi gollerde bombos,marke edilmiyo.antrenmanda bile rahat olmaz o kadar.sutlari cok iyi,benim dikkat ettigim bu ama onlari da bombos çekti.istanbulspor,antalya,adanademir vs aldansinlarAbubakar'in attigi gollere baktim da neredeyse tamami ya kaleci hatasi ya defans hatasi ya da bal. Bizim ligin acilen 18 takima inmesi lazim. Hatta 16 bile makul
18e inip yabancı serbest bırakılmalı. Kalite acayip derecede düştü. Özellikle bu sene bütün küçükler leş gibiydi. Ligte 1 tane iyi takım yok. Ads bile iyi takım olmasına rağmen kadrosundaki yerliler yüzünden leş gibiAbubakar'in attigi gollere baktim da neredeyse tamami ya kaleci hatasi ya defans hatasi ya da bal. Bizim ligin acilen 18 takima inmesi lazim. Hatta 16 bile makul
Şampiyonlar ligi lig formatına geçiyornValla bence olmaz o iş. Bayern, PSG gelmiyor. İngilizlerin de mevcut düzen işine geliyor
Her seçimde böyle diyorsunuz yine aynı kişi kazanıyor.Aynen.pluto kovaya gecti reis,degisim ve dönüşüm demek bu.ulkede cok sey değişecek,simdilik katlanicaz
2024te başlıyor oŞampiyonlar ligi lig formatına geçiyorn
Son cumlende %100 haklisin18e inip yabancı serbest bırakılmalı. Kalite acayip derecede düştü. Özellikle bu sene bütün küçükler leş gibiydi. Ligte 1 tane iyi takım yok. Ads bile iyi takım olmasına rağmen kadrosundaki yerliler yüzünden leş gibi
Tamam ama benim bahsettiğim o değilŞampiyonlar ligi lig formatına geçiyorn
O formatta mutlaka olmak lazım. Maddi anlamda daha fazla getiri sağlayacak ve katılmayan kulüplerle/diğer kupalara katılanlarla ciddi fark açtıracak.2024te başlıyor o
8 maç oynanacak grupta. Rövanş falan yok 8 tane farklı takım. Güzel duruyor valla. 3 galibiyet 3 beraberlik alsan 2.tura kalırsın direktO formatta mutlaka olmak lazım. Maddi anlamda daha fazla getiri sağlayacak ve katılmayan kulüplerle/diğer kupalara katılanlarla ciddi fark açtıracak.
Seri yaptığımızda hakem hatalari ve ağır mallık yapmazsak seri 22-23 maç'a çıkar dediğim de arkadaşlar makara yapıyordu. Anadolu takımları leş gibi o yüzden söylemiştim.18e inip yabancı serbest bırakılmalı. Kalite acayip derecede düştü. Özellikle bu sene bütün küçükler leş gibiydi. Ligte 1 tane iyi takım yok. Ads bile iyi takım olmasına rağmen kadrosundaki yerliler yüzünden leş gibi
6 maçtan 8 maça çıkmanın maddi anlamda acayip geliri olacak. İlk 24’e girersen 2 maç daha. Sanırım AL’ye de artık CL’den elenen gidemeyecek. Komple ayrışacak alt tarafla üst taraf yani. Makas fena açılacak8 maç oynanacak grupta. Rövanş falan yok 8 tane farklı takım. Güzel duruyor valla. 3 galibiyet 3 beraberlik alsan 2.tura kalırsın direkt
Bence çok kötü olacak bu format çünkü artık CL'den EL'ye düşmek diye bir şey olmayacak8 maç oynanacak grupta. Rövanş falan yok 8 tane farklı takım. Güzel duruyor valla. 3 galibiyet 3 beraberlik alsan 2.tura kalırsın direkt
Cldekilerin gitmemesi bence iyi yav. Elye kalanlar sene başında ona göre yapılanma yapar.Bence çok kötü olacak bu format çünkü artık CL'den EL'ye düşmek diye bir şey olmayacak
Bu da Avrupa'da kupa almamızı neredeyse imkansız hale getiriyor
Tamam da biz neredeyse banko CL'ye gideceğiz ki. Nasıl alıcaz kupayı.Cldekilerin gitmemesi bence iyi yav. Elye kalanlar sene başında ona göre yapılanma yapar.