GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abubakar'in attigi gollere baktim da neredeyse tamami ya kaleci hatasi ya defans hatasi ya da bal. Bizim ligin acilen 18 takima inmesi lazim. Hatta 16 bile makul
Sonunda biri sunu dedi.eski aboubakar degil,topla gidemiyo.son haftalarda attigi gollerde bombos,marke edilmiyo.antrenmanda bile rahat olmaz o kadar.sutlari cok iyi,benim dikkat ettigim bu ama onlari da bombos çekti.istanbulspor,antalya,adanademir vs aldansinlar

Uğraştığımız aptalca şeylere bak

Kulübün maaşlı personeli MHK başkanı
GS nefretiyle yanıp tutuşan PFDK
Korkak pısırık ortalığı rezillere bırakmış TFF
Aptal saptal kanunsuz yıldız gündemi
Bir silah haline getirilmiş yabancı kuralı

...

Abubakar'in attigi gollere baktim da neredeyse tamami ya kaleci hatasi ya defans hatasi ya da bal. Bizim ligin acilen 18 takima inmesi lazim. Hatta 16 bile makul
18e inip yabancı serbest bırakılmalı. Kalite acayip derecede düştü. Özellikle bu sene bütün küçükler leş gibiydi. Ligte 1 tane iyi takım yok. Ads bile iyi takım olmasına rağmen kadrosundaki yerliler yüzünden leş gibi

O formatta mutlaka olmak lazım. Maddi anlamda daha fazla getiri sağlayacak ve katılmayan kulüplerle/diğer kupalara katılanlarla ciddi fark açtıracak.
8 maç oynanacak grupta. Rövanş falan yok 8 tane farklı takım. Güzel duruyor valla. 3 galibiyet 3 beraberlik alsan 2.tura kalırsın direkt

18e inip yabancı serbest bırakılmalı. Kalite acayip derecede düştü. Özellikle bu sene bütün küçükler leş gibiydi. Ligte 1 tane iyi takım yok. Ads bile iyi takım olmasına rağmen kadrosundaki yerliler yüzünden leş gibi
Seri yaptığımızda hakem hatalari ve ağır mallık yapmazsak seri 22-23 maç'a çıkar dediğim de arkadaşlar makara yapıyordu. Anadolu takımları leş gibi o yüzden söylemiştim.

8 maç oynanacak grupta. Rövanş falan yok 8 tane farklı takım. Güzel duruyor valla. 3 galibiyet 3 beraberlik alsan 2.tura kalırsın direkt
6 maçtan 8 maça çıkmanın maddi anlamda acayip geliri olacak. İlk 24’e girersen 2 maç daha. Sanırım AL’ye de artık CL’den elenen gidemeyecek. Komple ayrışacak alt tarafla üst taraf yani. Makas fena açılacak

Bence çok kötü olacak bu format çünkü artık CL'den EL'ye düşmek diye bir şey olmayacak

Bu da Avrupa'da kupa almamızı neredeyse imkansız hale getiriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt