GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biz birini almaya mı yaklaştık
gündemi çok takip edemedim de sanki öyle bir hava var twda

biz birini almaya mı yaklaştık
gündemi çok takip edemedim de sanki öyle bir hava var twda
Güvenilir kaynaklardan gelen haberlere göre ilgimiz olan isimler: Uğurcan, Günay, Tielemans, Noa Lang, Stergiou, Tavares, Paredes, Moise Kean, De Vrij, Kante, Pulisic, Adama Traore, Diego Gomez, Zakharyan, Ziyech

Bunlar ilk seferde aklıma gelenler ama listemiz 700 kişilikmiş ve pek çoğu gidenlerin de durumuna bağlı. Gitmeye aday topçularımız ise Boey, Nelsson ve Zaniolo (çer çöp harici)

Güvenilir kaynaklardan gelen haberlere göre ilgimiz olan isimler: Uğurcan, Günay, Tielemans, Noa Lang, Stergiou, Tavares, Paredes, Moise Kean, De Vrij, Kante, Pulisic, Adama Traore, Diego Gomez, Zakharyan, Ziyech

Bunlar ilk seferde aklıma gelenler ama listemiz 700 kişilikmiş ve pek çoğu gidenlerin de durumuna bağlı. Gitmeye aday topçularımız ise Boey, Nelsson ve Zaniolo (çer çöp harici)
Erden Başkan onu mu alayım bunu mu alayım derken evdekileri kaptırmaz umarım.

Benelüks yöresinden sporcu yahut antrenör getirilmesine karşıyım

Abi kim alinacaksa, kritik bolgelerimize ozellikle (gidenlerde olacaktir) erken alinsin. On eleme turlari oynayacagiz, sacma sapan yakalanmayalim yine. Hadi Icardi sureci belki biraz uzayabilir maddi durumlardan dolayi ancak digerleri icin erken hamleler ve kampa katilimlar cok kritik. Bu arada bence Icardi meselesi erken cozulecektir diye dusunuyorum. Tahminim bu yonde.

Muslera
Dubua Emin Abdul Kazim
Torreira Sergio
BAY Yusuf Kerem
Zaniolo
Ilk elemeye boyle cikar gibiyiz. Fena degil. Hatta Mitso filan da kadroda olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt