- 1 Ağustos 2014
- 62.990
- 73.253
- 4.218
biz birini almaya mı yaklaştık
gündemi çok takip edemedim de sanki öyle bir hava var twda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elye gittiğimiz sene alırızTamam da biz neredeyse banko CL'ye gideceğiz ki. Nasıl alıcaz kupayı.
biz birini almaya mı yaklaştık
Güvenilir kaynaklardan gelen haberlere göre ilgimiz olan isimler: Uğurcan, Günay, Tielemans, Noa Lang, Stergiou, Tavares, Paredes, Moise Kean, De Vrij, Kante, Pulisic, Adama Traore, Diego Gomez, Zakharyan, Ziyechbiz birini almaya mı yaklaştık
Erden Başkan onu mu alayım bunu mu alayım derken evdekileri kaptırmaz umarım.Güvenilir kaynaklardan gelen haberlere göre ilgimiz olan isimler: Uğurcan, Günay, Tielemans, Noa Lang, Stergiou, Tavares, Paredes, Moise Kean, De Vrij, Kante, Pulisic, Adama Traore, Diego Gomez, Zakharyan, Ziyech
Bunlar ilk seferde aklıma gelenler ama listemiz 700 kişilikmiş ve pek çoğu gidenlerin de durumuna bağlı. Gitmeye aday topçularımız ise Boey, Nelsson ve Zaniolo (çer çöp harici)
Merak etme renktaş alamazsak yerine daha iyisi gelir ANK'nın da dediği gibiErden Başkan onu mu alayım bunu mu alayım derken evdekileri kaptırmaz umarım.
kerem bundan ıyı degıl mı
Kolpaya son ver EnisNoa Langla baya ciddi ilgşleniyormuşuz ama bence düşmez buralara
Ne var lankeramettin abi![]()