GSC Geleneksel 91. Halı Saha Organizasyonu | 6 Mayıs Pazar | Seyrantepe | 18:00 - 19:00

Beyler 4-5 doluymuş.

Herkese uygunsa 6-7 yapalım maçın ilk 15 dksını kaçırırız artık ya da 5 dk erken bitiririz maçı.

Sorun olmaz diyorsanız 6yı alacağız.

10 15 dakika kaçırsak sorun olmaz bence

Göcebe hayati yasiyorum degisiyor benim konum :D
Bende tam bilmiyorum sahayı ama seyrangah ise 27SE , 65A , 41ST önünden geçiyor metro ile biraz yürürsün gibi.Sanayi Mahalessinden seyrantepe metrosuna bineceğine 41 st ile tam önünde inersin.

Seyrantepe metrosundan 10 dk yürüme mesafesinde.

Mehmet'in dediği otobüsler de önünden geçiyor.

Saha tamam, kadrolar tamam, her şey tamam.

Lütfen son dk satışı yapmayınız.

Yurtdışı falan sandım ondan öyle dedim.

İlk kez duydum 90 dk olayını Bursa, Bilecik, İstanbul'da hep 1 saat.

Anladım sıkıntı yok :) Oynayanların kondisyonu yerinde değilse 1 saat ideal aslında ama herkesin yerindeyse 90 dakika müthiş zevkli oluyor.

İyi eğlenceler hepinize herşeyden önemlisi bir yerlerinizi sakatlamayın o sahalarda çok sakatlandım sonuçları hep kötü oldu :)

Yurtdışı falan sandım ondan öyle dedim.

İlk kez duydum 90 dk olayını Bursa, Bilecik, İstanbul'da hep 1 saat.

Anladım sıkıntı yok :) Oynayanların kondisyonu yerinde değilse 1 saat ideal aslında ama herkesin yerindeyse 90 dakika müthiş zevkli oluyor.

İyi eğlenceler hepinize herşeyden önemlisi bir yerlerinizi sakatlamayın o sahalarda çok sakatlandım sonuçları hep kötü oldu :)
Eyv sağolun.

90 dk için ortalama ne kadar oluyor saha?

İyi fikirmiş aslında 90 dk kiralamak, burada talep çok olduğundan 60 dk üstüne 120 veriyorlar anca.

Geri
Üst Alt