- 18 Temmuz 2009
- 82.037
- 239.636
- 5.263
Hamza, Hamza'nın arkadaşı, Mehmet ve Şevket dengeleri bozabilecek 4lü. Diğerleri nasıl oynuyor biliyorum. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pendik taraflarından araç ile gidecek olan var ise izlemek için gelmek isterim aslında diğer türlü bana çok ters yerler malum var mıdır bu yönde bir katılımcı arkadaşımız![]()
En son oynanan maçın videosu nerdeydi onu bulayımda rakip analizi yapayımHamza, Hamza'nın arkadaşı, Mehmet ve Şevket dengeleri bozabilecek 4lü. Diğerleri nasıl oynuyor biliyorum.![]()
Hamza, Hamza'nın arkadaşı, Mehmet ve Şevket dengeleri bozabilecek 4lü. Diğerleri nasıl oynuyor biliyorum.![]()
Nasıl oynarsın ortalama? Keza arkadaşın?Hamza, Hamza'nın arkadaşı, Mehmet ve Şevket dengeleri bozabilecek 4lü. Diğerleri nasıl oynuyor biliyorum.![]()
Mehmet icimden gececek gibi 1 hissiyata sahibim
Hayirlisi
Ne iyi ne kötü diyelim ortalama sayılır
Uzun zamandır oynamıyorum bende temiz 6-7 ay oldu belki daha fazla, bence adaşım ile geçireceğin zor dakikalar seni bekliyorMehmet icimden gececek gibi 1 hissiyata sahibim
Hayirlisi
3 sene mi
Sabri Sarioglu'ndan esintiler sunmayi planliyorum
Arkadasimla en son 3 sene once oynadik iyiydi o zamanlar ama kondisyon sikintisi cekecegiz ikimiz de cok belli
3 sene mi![]()
Bizim defansta Alpay Asma olduğu için bize sıkıntı çıkarması biraz zor zaten özellikle hava toplarında geçit vermeyeceğini düşünüyorumKendisinden cok umutluyum
Dogal bir atlet
Bizim defansta Alpay Asma olduğu için bize sıkıntı çıkarması biraz zor zaten özellikle hava toplarında geçit vermeyeceğini düşünüyorum
Abi sende gattuso gibi agresif ve sert bir ortasaha havası seziyorum
![]()
Yanılıyorsun. Sol bek poziyonunda oynuyorum. Sağlam bir solağımdır.
Evet bunu az önce öğrenmiştimİstanbul'da olsaydım kesin gelirdim. Halı saha maçlarında defansın bel kemiğini oluştururdum. Kendi kaleme attığım golleri saymazsak kariyerim boyunca 4 golüm var.
Bu kadar parlak! bir kariyerim olmasına rağmen çevremde yapılan tüm maçlara çağırılıyorum.![]()
Kaleci 1
Keramettin (Sol bek-kanat)
Demir (Sol bek-kanat)
Hamza (Bek)
Hamza F. (Bek-kanat)
?