GSC Geleneksel 91. Halı Saha Organizasyonu | 6 Mayıs Pazar | Seyrantepe | 18:00 - 19:00

Ben İstanbul da 4 5 farklı yerde oynadım en son 6 7 ay oluyor gerçi ama takım başı 70-80 tl nerdeyse :D sizin ora bedavaymış bide 1.5 saat

Uçurummuş resmen arası. Servis olayı girerse 100'ü geçiyor 110 falan oluyor ama oda hiçbişey. Birde bizim burda yani şu kadar oynayacam demezsin görüşürsün atıyorum direk söler 7-8.30 arası sizin diye. 90 dakika aşağısı yok

1 buçuk saat aslında mantıklı maça başlamadan önce baya bir vakit geçiyor bazen millet ısınıyor şut çekiyor vs. derken, o aşamada biraz daha rahat takılınılabilir 1 buçuk saatte.Ama 1 saatlik yerde saha bulamıyoruz 1 buçuk saatte hiç bulamayız.

Admir bey mevkinizi yazın demesine rağmen mevkiler yazılmamış. Ey GeSeCe, sen kimsin de admire cevap vermiyorsun :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

120 mi naptınız hocam siz :) Biz 90 dakika akşam seansı ve büyük sahaya (8 e 8 rahat oynarsın,9-9'da olur) 96 TL ödüyoruz

Ordu-Ankara-Malatya hayatımın her dönemi aralıksız maç yapan biriyim 90 dk. hayatımda ilk kez duydum.. Fatsada 6 yıllık aboneliğimiz var 140 oldu en son( 1saat)... Sizin halı sahacıyı bir düdüklemediğiniz kalmış :)

Kötü bişey demedim garipsedim sadece yanlış anlamana gerek yok. Konyada hep 90 dakika oynuyoruzda biz her yerde aynıdır sanıyordum
Yurtdışı falan sandım ondan öyle dedim.

İlk kez duydum 90 dk olayını Bursa, Bilecik, İstanbul'da hep 1 saat.

Konya'nın havası kuru. Koşarsın yorulmazsın ondan dolayıdır. Hatay'da da 60 dakika. 45. dakikadan sonra skorboardın yanında koşuyorum. Gol olunca skoru değiştirme bahanesiyle dinleniyorum :D

Konya'nın havası kuru. Koşarsın yorulmazsın ondan dolayıdır. Hatay'da da 60 dakika. 45. dakikadan sonra skorboardın yanında koşuyorum. Gol olunca skoru değiştirme bahanesiyle dinleniyorum :D
Abi sende gattuso gibi agresif ve sert bir ortasaha havası seziyorum
article-0-0D35FA84000005DC-203_634x443.jpg

Kaleci 1
Keramettin (Sol bek-kanat)
Demir (Sol bek-kanat)
AMK (Ön libero)
Yunus (Forvet)
Hamza (Bek)
Hamza F. (Bek-kanat)

Kaleci 2
Mehmet B. (Orta saha)
Berkan (Orta saha)
Doğan (Orta saha)
Alpay (Stoper-Sağ bek)
Şevket (Sol bek)
Mehmet E. (Orta saha)

Şu an görünen durum bu.

Her iki takımda da kaleci olduğu için defans bölgesinde değişimli duracak artık iki takım da.

Sıkıntı olursa ilk 15 dk değişime gideriz.

Geri
Üst Alt