- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Komple 96,6 TL kişi başı
Bedava
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Komple 96,6 TL kişi başı
Ben İstanbul da 4 5 farklı yerde oynadım en son 6 7 ay oluyor gerçi ama takım başı 70-80 tl nerdeyseKomple 96,6 TL kişi başı
Ben İstanbul da 4 5 farklı yerde oynadım en son 6 7 ay oluyor gerçi ama takım başı 70-80 tl nerdeysesizin ora bedavaymış bide 1.5 saat
Vay arkadaş bedava ya.Eyv sağolun.
90 dk için ortalama ne kadar oluyor saha?
İyi fikirmiş aslında 90 dk kiralamak, burada talep çok olduğundan 60 dk üstüne 120 veriyorlar anca.
120 mi naptınız hocam sizBiz 90 dakika akşam seansı ve büyük sahaya (8 e 8 rahat oynarsın,9-9'da olur) 96 TL ödüyoruz
Vay arkadaş bedava ya.
10-15 bandındadır büyük ihtimalVay arkadaş bedava ya.
Biz kac lira vericez
Tesisler nasıl
Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız
Hocam gel sohbet ederizTesisler nasıl
Barcelona futbol akademisinden daha iyi emin olTesisler nasıl
120 mi naptınız hocam sizBiz 90 dakika akşam seansı ve büyük sahaya (8 e 8 rahat oynarsın,9-9'da olur) 96 TL ödüyoruz
Kötü bişey demedim garipsedim sadece yanlış anlamana gerek yok. Konyada hep 90 dakika oynuyoruzda biz her yerde aynıdır sanıyordum
Yurtdışı falan sandım ondan öyle dedim.
İlk kez duydum 90 dk olayını Bursa, Bilecik, İstanbul'da hep 1 saat.
Abi sende gattuso gibi agresif ve sert bir ortasaha havası seziyorumKonya'nın havası kuru. Koşarsın yorulmazsın ondan dolayıdır. Hatay'da da 60 dakika. 45. dakikadan sonra skorboardın yanında koşuyorum. Gol olunca skoru değiştirme bahanesiyle dinleniyorum![]()
Konya'nın havası kuru. Koşarsın yorulmazsın ondan dolayıdır. Hatay'da da 60 dakika. 45. dakikadan sonra skorboardın yanında koşuyorum. Gol olunca skoru değiştirme bahanesiyle dinleniyorum![]()
Admir bey mevkinizi yazın demesine rağmen mevkiler yazılmamış. Ey GeSeCe, sen kimsin de admire cevap vermiyorsun
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi