GSC Hikaye Saati | #7 Cuma Yanutla

Demek seni Galatasaraylı yapan o amcandı. Hikaye gittikçe derinleşiyor

3) Hızlanan sadece karanlığın çöküşü değildi. Ben de hızlanmıştım. Biraz sonra başlayacak yağmurun kurbanı olmak istemiyordum. Bir an önce eve gidip, önlüğümü çıkarıp, evimizin karşısında oturan amcamlara gitmek istiyordum. Bütün aile orada hasat bayramı için toplanmıştı. Yetişmeliydim. Çünkü aklı başında hiçbir “Kaya” birayı sıcak içmek istemezdi. Soğuk olanlar bitmeden yetişmeliydim. Ha bu arada aklınızdan geçen soruyu cevaplayayım. Evet. O amcam; beni Galatasaraylı yapan amcamdır.
Ulan yine mi alkol?

4) Vucudumdan resmen ter bosaliyordu. Ensemden belimin inceldigi yere, oradan da kaba etimin uzerine suzulurken hissedebiliyordum damlalari. Dort bir yanimi bulutlar sarmisti, bir ciglik atacak oldum, fakat kim duyacakti? Korkmak, dogru secimleri yapmaya yaramiyorsa neye yarardi? Niyeyse kendimi alamiyordum. Durmadan, dinlenmeden, vucudum bir pranga gibi cokturse de beni, yurumeye devam ettim. Durmayacaktim.

Soguk biranin hayaliydi beni tasiyan. Hasatin yeni birasi... Buz gibi... Kopurtmesi... Anlayamazsiniz. Amcamlarin apartmaninin onune gelince bir an duraksadim. Yagmur baslamisti, terime karisti. Yengem sesleniyordu yukaridan:

--- Mustafa! Evladim bize gelmeden bir Semiha yengenlere ugra da fistik al!​
Dogru! Bunu nasil unutmustum! Bira fistiksiz olmazdi. Semiha yengelerin kapisini tiklattim. Iceriden sak suk sak suk sesler geliyordu. Kapi acik olacak ki tiklatmam acilmasi bir oldu. Once merhaba diye seslendim ama cevap veren olmadi. Iceriye dogru usul usul girdim. Girmemle 6 zencinin kapiyi arkamdan kapatmasi bir oldu. 30 cm damarli hasmetlileriyle ustume atladilar.

Bu da boyle 1 animdir.

4) Vucudumdan resmen ter bosaliyordu. Ensemden belimin inceldigi yere, oradan da kaba etimin uzerine suzulurken hissedebiliyordum damlalari. Dort bir yanimi bulutlar sarmisti, bir ciglik atacak oldum, fakat kim duyacakti? Korkmak, dogru secimleri yapmaya yaramiyorsa neye yarardi? Niyeyse kendimi alamiyordum. Durmadan, dinlenmeden, vucudum bir pranga gibi cokturse de beni, yurumeye devam ettim. Durmayacaktim.

Soguk biranin hayaliydi beni tasiyan. Hasatin yeni birasi... Buz gibi... Kopurtmesi... Anlayamazsiniz. Amcamlarin apartmaninin onune gelince bir an duraksadim. Yagmur baslamisti, terime karisti. Yengem sesleniyordu yukaridan:

--- Mustafa! Evladim bize gelmeden bir Semiha yengenlere ugra da fistik al!​
Dogru! Bunu nasil unutmustum! Bira fistiksiz olmazdi. Semiha yengelerin kapisini tiklattim. Iceriden sak suk sak suk sesler geliyordu. Kapi acik olacak ki tiklatmam acilmasi bir oldu. Once merhaba diye seslendim ama cevap veren olmadi. Iceriye dogru usul usul girdim. Girmemle 6 zencinin kapiyi arkamdan kapatmasi bir oldu. 30 cm damarli hasmetlileriyle ustume atladilar.

Bu da boyle 1 animdir.

Manyak herif bu ne :asd:

Keramettin Bey sabotaj var müdahale lütfen. Hikayeler karışıyor.

3. Partta su misralar zihnimde canlandi..

Beni pavyona alistiran, senin yavsk enisten

Bkz, bira

4) Bu parta başlamadan önce bunu belirtmeliyim. Hasat bayramı falan yok ortada mk. Şehrin göbeğinde ne hasadı! O korkunç anlara gelmeden önce ortamı biraz yumuşatmak adına şaka yapmak istemiştim. Soğuk biraya yetişme çabam da bir şakaydı. Kaya ailesinde çocuklar asla alkol tüketmez. Aile ara ara bir araya gelir, güzel bir akşam geçirirdi. Yemekler yenir, sohbet edilirdi. Bu işte öyle bir akşamdı.

Ancak hasat yok dedim ama o gece korkunun hasadı gerçekleşmişti diyebilirim.

Hızlanmaya devam ediyordum. Amcamların evinden gelen kahkaha seslerinin yüzümde yarattığı gülümsemeyle daha da hızlanmış ve eve varmıştım. Bahçeye vardım; içeri girdim. Demir kapıyı sıkıca kapattığımdan emin olup yukarı çıktım. Evimiz biraz değişikti. Ama çok güzeldi. Olay kafanızda canlansın diye kısaca tarif edeyim. Evimizin iki kapısı vardı. Dış kapı, sokağa bakan kapıyı kapattıktan sonra alt katta bahçe iki oda banyo ve mutfak vardı sadece. Üst kat ise normal bir apartman dairesi gibi bir evdi.

Alla alla eşikaltı mesaj olarak başka hikaye mi var bu hikayede

Sanırım anlattığın hikayede 11-12 yaşlarındaydın, bunu belirttiysen gözümden kaçmış.

30 cm ler, damarlar , hızlı git geller hikaye gerçekten beni korkutmaya başladı

Geri
Üst Alt