Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Aha Hamza için müthiş pas, kaleci ile karşı karşıya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi bari cok zorlamamistir.@Hamza Gölbaşı .. Senin için duraksıyorum burda. Köpüklü kalmışım yapıştırabilirsin![]()
Zenci ise göremez onu.Aynada sadece bir çift göz mü gördün reis bence gözden değil korkun
Tam tersi görmemesi imkan dahilinde değilZenci ise göremez onu.
Yav o akşam gidip bakmadınız mı ne var ne yok diye8-Ertesi günlerde o odadan sesler gelmeye devam etti ama hep iyiye yorduk açıkçası. Kilitli olduğu için bakamıyordukta. Bazen hafif bir çıtırtı, bazen rüzgar sesi gibi ses geliyordu. Hatta bir gün hırsız girdi herhalde diye yukarı koştuğumuzu hatırlıyorum. Bildiğiniz ayak sesleri geliyordu. Muhtemelen pencerelerden biri hafif açık kalmış diye düşündük. Bir süre sonra da alıştık zaten. Ama ikimizde içten içe evde tek kaldığımızda üst katı kullanmıyorduk, her ne kadar birbirimize söylemesekte(@Hamza Gölbaşı için özel, odada 3 zenci yok).
8-Ertesi günlerde o odadan sesler gelmeye devam etti ama hep iyiye yorduk açıkçası. Kilitli olduğu için bakamıyordukta. Bazen hafif bir çıtırtı, bazen rüzgar sesi gibi ses geliyordu. Hatta bir gün hırsız girdi herhalde diye yukarı koştuğumuzu hatırlıyorum. Bildiğiniz ayak sesleri geliyordu. Muhtemelen pencerelerden biri hafif açık kalmış diye düşündük. Bir süre sonra da alıştık zaten. Ama ikimizde içten içe evde tek kaldığımızda üst katı kullanmıyorduk, her ne kadar birbirimize söylemesekte(@Hamza Gölbaşı için özel, odada 3 zenci yok).

Gormese bile hissederTam tersi görmemesi imkan dahilinde değil![]()
Aslında çıktık baktık. Kapı normal kilitle kilitlenmiş ve asma kilitle dışardan bir kez daha kilitlenmiş vaziyette. Bunları gerilim için yazmıyorum cidden bu şekildeydi.Yav o akşam gidip bakmadınız mı ne var ne yok diye
Ya uyurken gelip bassaydı karabasan