GSC Hikaye Saati | #7 Cuma Yanutla

Kopek mi var o odada bunca zaman nasil hayatta kalmis? Nasil ses geliyor abi delirecem.

Teorim yasli adamin mide kanseri vardi ve yediklerini sindiremiyor cunku midesinin bir kismi alinmis. Bundan dolayi o kullanmadiklsri odaya salincak kurmuslar cami da acik biraktiklarindan saga sola carpiyor seste ondan geliyordur

Aynada sadece bir çift göz mü gördün reis bence gözden değil korkun

8-Ertesi günlerde o odadan sesler gelmeye devam etti ama hep iyiye yorduk açıkçası. Kilitli olduğu için bakamıyordukta. Bazen hafif bir çıtırtı, bazen rüzgar sesi gibi ses geliyordu. Hatta bir gün hırsız girdi herhalde diye yukarı koştuğumuzu hatırlıyorum. Bildiğiniz ayak sesleri geliyordu. Muhtemelen pencerelerden biri hafif açık kalmış diye düşündük. Bir süre sonra da alıştık zaten. Ama ikimizde içten içe evde tek kaldığımızda üst katı kullanmıyorduk, her ne kadar birbirimize söylemesekte :asd: (@Hamza Gölbaşı için özel, odada 3 zenci yok).
Yav o akşam gidip bakmadınız mı ne var ne yok diye

Ya uyurken gelip bassaydı karabasan

Hikayenin bir yerinde Scooby Doo ve arkadaşları olaya müdahil olacak gibi hissediyorum. Hayalet ev sahibi yaşlı kadın çıkacakmış gibi geliyor, du bakalım.

Scooby-Doo.gif

8-Ertesi günlerde o odadan sesler gelmeye devam etti ama hep iyiye yorduk açıkçası. Kilitli olduğu için bakamıyordukta. Bazen hafif bir çıtırtı, bazen rüzgar sesi gibi ses geliyordu. Hatta bir gün hırsız girdi herhalde diye yukarı koştuğumuzu hatırlıyorum. Bildiğiniz ayak sesleri geliyordu. Muhtemelen pencerelerden biri hafif açık kalmış diye düşündük. Bir süre sonra da alıştık zaten. Ama ikimizde içten içe evde tek kaldığımızda üst katı kullanmıyorduk, her ne kadar birbirimize söylemesekte :asd: (@Hamza Gölbaşı için özel, odada 3 zenci yok).

Abi fazla part varsa seri at bence müzikle havaya girdim karanlıkta oturdum bekliyorum da arada zenci muhabbetleri ayna yansıması falan girince kaçıyor hava :asd:

Yav o akşam gidip bakmadınız mı ne var ne yok diye

Ya uyurken gelip bassaydı karabasan
Aslında çıktık baktık. Kapı normal kilitle kilitlenmiş ve asma kilitle dışardan bir kez daha kilitlenmiş vaziyette. Bunları gerilim için yazmıyorum cidden bu şekildeydi.

Ulan ne rüzgarmış be esmese korku unsuru olmayacak

Işıklar da gitmiş tam olmuş

Geri
Üst Alt