Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Ulan Fatih hoca bile bu kadar zor şartlarda şampiyon olmadı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bayağı sülalesi rahat bir üçlüymüşsünüz
Kedidir kedi deyip aylar geçti ha
O odayı alt üst ederdim herhalde ben
Fm oynuyor ya reis![]()
FM demiştimHangi oyunu oynuyordun? En önemli kısımları atladın böyle olmaz ki..
Yeme la bizi, pencereyi açıp Ahmet amca diye bağırırdın.Al benden de o kadar. tüm hikayeyi okumadan yorum yapmayayım dedim ama bu kadarı da fazla; yakardım o evi de odayı da hayatı da gelmişini de geçmişini de... neyse devam edeyim...
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Telefonda da 3 harfli bir oyun oynuyormuş başkanTelefondakini diyorum yav
Çimlerde yuvarlanıyo galibaTANER NERDE YAV HALA
21-Arkama hızla döndüm, arkada hiçbir şey yok Sadece eski tekli bir koltuk var. Elini yüzünü yıkayayım kızın kendine gelsin diye zorla kaldırdım banyoya götürdüm. Sıcak suyu açmak için mutfağa kombiye gideceğim, nolur gitme, yalnız bırakma beni diye ağlamaya başladı ama bilinci yerinde değil. Gözleri yana kayıyor, kesik kesik nefes alıyor ve ağlıyordu. Küvetin yanına mermerin üzerine oturttum, yüzünü ve saçlarını yıkadım soğuk suyla. Biraz kendine geldi, yüzünü banyodaki el havlusuyla kuruladım. İyi misin dedim, iyiyim iyiyim dedi. Yürüyebilirsen odana geçelim iyice kurulan, hasta olacaksın dedim. Ayağa kalktı ama hala titriyordu. Koluna girip odasına girecekken eşikte durdu, düşer gibi oldu hemen yakaladım, bir yandanda ağlaması arttı. Cuma hala orda dedi kısık bi sesle..
19-Cuma, nolur koru beni, beni kaçırmak istiyorlar, burda kal…Der demez tekrar uykuya daldı/bayıldı(tam ayırdımını yapamıyorum). Ben etrafıma bakınıyorum, kendime bakıyorum, anlamlandıramıyorum. tırsmış vaziyette yatağın kenarına oturdum. Ne yapayım ne yapayım derken yazdığı kağıdı elime aldım. Baştan sona kağıdı okurken-içeriğini daha sonra paylaşacağım- iyiden iyiye kafam karıştı. Bir yerden bir şey görmeyi beklercesinede sağa sola bakınıyorum. Hani bi his vardır ya, hep ensenizin arkasında sürekli biri varmış hissi. Taner’i aradım, açmadı p.zevenk. Biraz vakit geçirmek için telefonda bi oyun açtım. Oyunu oynuyorum ama bir gözüm Serra’da ve bir şey olsa anında topuklayacak şekilde oturdum. 20-25 dk bir şey olmadı, odama geçeyim dedim…

Taner iti derste, ben g.t korkusuyla ordayım.. Müziklere ara verdik, önerisi olan var mıdır?

Asıl hikaye burda başlıyor..
Taner iti derste, ben g.t korkusuyla ordayım.. Müziklere ara verdik, önerisi olan var mıdır?