Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Mustafa Kaya bunun da mantıklı bir açıklaması var mı?
Renktaş sana da girmişler gibi dikkat et derim.32-Rehberi açtım, Serranın numarasını buldum ama bir gariplik vardı. Birisi, Serra’nın numarasının yarısını silmiş… Orda tekrar şaşırdım. Çünkü evden ayrıldığımda bile birkaç sefer aradı ve numarası kayıtlıydı. Bunu ve ulustaki ev olayını açıklayamıyorum. Serra gerçek ismi değil bu arada kızın. Bizede gerçek ismini söylemiyormuş, gizlilik için. Geçen Taner’e sordum naptınız diye, nişanlanmışlar, ayrılmışlar, şimdi hakim olarak atanmış o kız. Nereye atandığı bende kalsınÜst kat mevzusuna gelirsek. Evden çıkana kadar o sesler gelmeye devam etti. Ama hiçbir zaman gerçeği öğrenemedim. Bir gece orda Serra'nın bahsettiği karaltıyı Taner'de gördüğünü iddia etti. Hemde aynı koltukta gece 3te uyandığında görmüş. Ama o gerizekalı kendi gölgesini görmüştür. İlginç olan, diğer mesajlar geldiğinde asla karaltı benzeri birşey görmemesi Serra'nın. Ve mum vs hiç yakmadığını söyledi.. Evin farklı bir enerjisi varmış ona göre.
Bak hele bak, Ahmet amca diye bağırana bak.Üst katta neler olduğunu öğrenemedik;
Serra neyin kafasını yaşıyor öğrenemedik
Böyle hikaye bitmez; bitmemeli...
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
senin lezo kızla devam ettir abi hikayeyiÜst katta neler olduğunu öğrenemedik;
Serra neyin kafasını yaşıyor öğrenemedik
Böyle hikaye bitmez; bitmemeli...
senin lezo kızla devam ettir abi hikayeyi
senin anlattıgın hikayedeki kız lezo degil miydiAz önce de yazdın anlamadım; benim lezo kim ?
Beyler bu mühür mevzusundan bi link buldum korkanlar izlemesin