GSC Hikaye Saati | #7 Cuma Yanutla

işin arkasındaki şeyler uzaylı çıksın ulan

Çok güzel hikaye büyük saygı duydum.

Seviye evereste taşındı beklentiler çok yükselir artık.

32-Rehberi açtım, Serranın numarasını buldum ama bir gariplik vardı. Birisi, Serra’nın numarasının yarısını silmiş… Orda tekrar şaşırdım. Çünkü evden ayrıldığımda bile birkaç sefer aradı ve numarası kayıtlıydı. Bunu ve ulustaki ev olayını açıklayamıyorum. Serra gerçek ismi değil bu arada kızın. Bizede gerçek ismini söylemiyormuş, gizlilik için. Geçen Taner’e sordum naptınız diye, nişanlanmışlar, ayrılmışlar, şimdi hakim olarak atanmış o kız. Nereye atandığı bende kalsın Üst kat mevzusuna gelirsek. Evden çıkana kadar o sesler gelmeye devam etti. Ama hiçbir zaman gerçeği öğrenemedim. Bir gece orda Serra'nın bahsettiği karaltıyı Taner'de gördüğünü iddia etti. Hemde aynı koltukta gece 3te uyandığında görmüş. Ama o gerizekalı kendi gölgesini görmüştür. İlginç olan, diğer mesajlar geldiğinde asla karaltı benzeri birşey görmemesi Serra'nın. Ve mum vs hiç yakmadığını söyledi.. Evin farklı bir enerjisi varmış ona göre.
Renktaş sana da girmişler gibi dikkat et derim.

Neyse en azından paranormal bir şey yokmuş ortada bu saatten sonra dünya görüşümü değiştirmekle uğraşamam..

Ampul patlamasi yerine anahtar bozulsaydi daha korkunc olurmus.

Onun disinda guzel

Tesekkurler, emegine saglik.

Beyler bu mühür mevzusundan bi link buldum korkanlar izlemesin

İşin nispeten paranormallikten uzaklaşması güzel oldu da benim sağdan soldan duyduğum şeyler aklıma düştü tabiki o arada.Define koruyan iki abi ve o iki abiyi fotoğraflamayı başaran manyak ekip.Fotoğrafı bana aylarca tasvir etmeyen yakın arkadaşım(kendimden daha çok güvenirim) ve anlatırkenki korkusu geldi gözümün önüne.Sabah uyuruz artık.

Geri
Üst Alt