- 6 Şubat 2017
- 11.941
- 30.175
- 438
Demek sana MK denilince kulağına hoş geliyor.
Evet adımın soyadımın ilk harfleri. Hızlıca oku MK. Nasıl da hoş gelecek kulağına MK
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demek sana MK denilince kulağına hoş geliyor.
İçip içip foruma girme artık.Evet adımın soyadımın ilk harfleri. Hızlıca oku MK. Nasıl da hoş gelecek kulağına MK
Nmg çok zorlama yahu, AMK Uğur'u tokatladığım Vakay'i Hayriye sonrasında markalaştı.Kullanımı sıkıntı doğurmaz.Yüz verme sana da AMK demeye başlar sonra.
Peki AMK.Nmg çok zorlama yahu, AMK Uğur'u tokatladığım Vakay'i Hayriye sonrasında markalaştı.Kullanımı sıkıntı doğurmaz.
Koskoca admiri hedef alıp böyle kelime oyunları yapmak yakıştı mı?Yakışmadı.En azından makama saygımız olmalı.Richard Winters üstad ne demiş ``We salute the rank,not the man.``
Ne anlatıyon MK.Kim admin; Keramettin Bey ile bunun ne alakası var? Ne diyor bu @Kenan Ünal sarhoşu benim yanımda arama Alp Bey de maşallah ateş yaksak havaya uçacak.
...Kim admin; Keramettin Bey ile bunun ne alakası var? Ne diyor bu @Kenan Ünal sarhoşu benim yanımda arama Alp Bey de maşallah ateş yaksak havaya uçacak.
Yüz verme sana da AMK demeye başlar sonra.
Peki ya son gördüğüm resminde Aykut Kocamana çok benziyorsun desem?Ayıp ettin. Kimse çıkıp diyemez ki Mustafa Kaya’nın ağzından küfür veya kısaltması çıktı. Bir defa sanırım oldu o. Sen bile şaşırmıştın. Ben bile şaşırmıştım.
Peki ya son gördüğüm resminde Aykut Kocamana çok benziyorsun desem?
Peki ya son gördüğüm resminde Aykut Kocamana çok benziyorsun desem?
Abi vallahi hiçbirşey anlamadım bu mesajdan.Sakar Şakir gene bedavaya mal dağıtıyor sanırım...Kim admin; Keramettin Bey ile bunun ne alakası var? Ne diyor bu @Kenan Ünal sarhoşu benim yanımda arama Alp Bey de maşallah ateş yaksak havaya uçacak.
Aynen
Böyle mi?
Abi vallahi hiçbirşey anlamadım bu mesajdan.Sakar Şakir gene bedavaya mal dağıtıyor sanırım...
Abi birbirimizi koparmayalım lütfen nmg neyin kısaltması ikimiz de biliyoruz.Özetle diyorum ki Keramettin Bey’e saygısızlık yaptığımı nereden çıkardın?
Iki kişinin bildiği sır olmadığına göre herkes biliyor.Abi birbirimizi koparmayalım lütfen nmg neyin kısaltması ikimiz de biliyoruz.
Abi birbirimizi koparmayalım lütfen nmg neyin kısaltması ikimiz de biliyoruz.