- 20 Eylül 2009
- 17.812
- 16.032
- 2.613
Başıma ağrı girdi. Bugünde sövdük çok şükür..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdiki yenge ile mutlu musun bari reis?
Ferit, bence yine ucuz atlatmışsın. Allah'tan evlilik vs olmamış. Tonla nafaka falan öderdin, hatta katil olurdun.
Her kadının kodlaması bozuk diye baktığım ve yuları vermediğim için mutluyum. Her zaman bitebileceğini bilerek yaşıyorum. Oda farkında ki bu olayı ona anlattım. O nedenle bildiği tek şey yürümüyor derse eyvallah der giderim. Ama aldatırsa hayatını dikerim...
Hatta eşi ile tanıştığımı duyunca benden selam söyleyin eşinize çalışma performansınızı hiç unutmamış. İşini onun kadar iyi yapan elemanım olmadı deseydin evde kesin savaş çıkardı. Sen çok iyi niyetlisin demişti
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
MK yine hikaye de hikaye diye ağlayıp sızdı koltukta elinde bira şişesiyle.
Senin içine bayağa oturdu bu araba olayı.O kadına araba alınır.. Hak edene hak ettiği gibi davranmak lazım.. Genellememek lazım. Allah mesut etsin..
İyi fikir abi atayım hemenBence arşiv konusundan atalım. Oraya girip okuyamasın. Ders olur...
O kadına araba alınır.. Hak edene hak ettiği gibi davranmak lazım.. Genellememek lazım. Allah mesut etsin..
MK yine hikaye de hikaye diye ağlayıp sızdı koltukta elinde bira şişesiyle.
Ya anlamadığım gibi bir şey oluyor ne yaparsam yapayım boş oturuyorsam 00.30 dan sonrasını göremiyorum.
Biri içkine uyku ilacı atıyor olabilir dikkat et.Ya anlamadığım gibi bir şey oluyor ne yaparsam yapayım boş oturuyorsam 00.30 dan sonrasını göremiyorum.
Senin içine bayağa oturdu bu araba olayı.
Erkek mi acaba bu arkadaş?Anlattığım hikayeyi okumuş olanlar Soner adlı yavşağı hatırlayacaktır.Bugün öğrendim ki okuldan bir arkadaşıma da yürüyormuş,hatta evine (Sakarya'da) falan çağırmış.
Anlattığım hikayeyi okumuş olanlar Soner adlı yavşağı hatırlayacaktır.Bugün öğrendim ki okuldan bir arkadaşıma da yürüyormuş,hatta evine (Sakarya'da) falan çağırmış.