GSC Hikaye Saati | #7 Cuma Yanutla

Başıma ağrı girdi. Bugünde sövdük çok şükür..

Şimdiki yenge ile mutlu musun bari reis?

Her kadının kodlaması bozuk diye baktığım ve yuları vermediğim için mutluyum. Her zaman bitebileceğini bilerek yaşıyorum. Oda farkında ki bu olayı ona anlattım. O nedenle bildiği tek şey yürümüyor derse eyvallah der giderim. Ama aldatırsa hayatını dikerim...
Hatta eşi ile tanıştığımı duyunca benden selam söyleyin eşinize çalışma performansınızı hiç unutmamış. İşini onun kadar iyi yapan elemanım olmadı deseydin evde kesin savaş çıkardı. Sen çok iyi niyetlisin demişti :)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

MK yine hikaye de hikaye diye ağlayıp sızdı koltukta elinde bira şişesiyle.

Her kadının kodlaması bozuk diye baktığım ve yuları vermediğim için mutluyum. Her zaman bitebileceğini bilerek yaşıyorum. Oda farkında ki bu olayı ona anlattım. O nedenle bildiği tek şey yürümüyor derse eyvallah der giderim. Ama aldatırsa hayatını dikerim...
Hatta eşi ile tanıştığımı duyunca benden selam söyleyin eşinize çalışma performansınızı hiç unutmamış. İşini onun kadar iyi yapan elemanım olmadı deseydin evde kesin savaş çıkardı. Sen çok iyi niyetlisin demişti :)

O kadına araba alınır.. Hak edene hak ettiği gibi davranmak lazım.. Genellememek lazım. Allah mesut etsin..

Anlattığım hikayeyi okumuş olanlar Soner adlı yavşağı hatırlayacaktır.Bugün öğrendim ki okuldan bir arkadaşıma da yürüyormuş,hatta evine (Sakarya'da) falan çağırmış.

Senin içine bayağa oturdu bu araba olayı.

Kasadan 52 000 TLyi tek seferde çıkarıp başkasının eline verdiğimde gözlerimden bir damla yaş düştü, arkasından ağladım-kesinlikle inkar edemem. Paralarım gitmişti.. Elimde kalansa tek fiesta, mazot olmuş 6 lira. Ne kadar alacak gücüm olsa da, geçen sene 42ye giden araca 52 vermek koydu. :asd:

Hayatımda olan hiç kimseyi aldatmadım. Hatta hayal bile kurmadım. Şu kızla bir gece nasıl olurdu diye.
Ki bu olaydan sonra bir kişi ile 2 ay görüştüm. Sonrasında şimdiki kız arkadaşım ile birlikteyim. Oda herşeyi bilir geçmişte olan. Oda kadın arada anlamıyorum. Ama en güzel yanı Mert...
Küfür edecekse bile eder.
Sevmiyorsada uzatmaz bitirir gider.

Yalnız hikayelerin ortak noktası kadınların isimleri dört harfli, yavşakların ismi beş harfli, Soner, Taner, Kenan.

Geri
Üst Alt