GSC Hikaye Saati | #7 Cuma Yanutla

Aslında düşünüyorum da ben şüphe ettiğim andan sonra emin olup kafamda bitirmemiş olsam yani pat diye denk gelsem. Kesin ikisinide öldürür sonra bu pislikten nasıl kurtulurum diye düşünür dururdum. Şanslıydım yani...
Çünkü o kadar zaman yakalamayı bekledim. İçim soğudu ama yinede o an zoruma gitmişti. Sadece herşeyi 50 sefer kafamda yaşadığım için tepkim gülmek olmuştu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada isterseniz yazayım dediğim anda başladım yazmaya. O nedenle kelime hatası olduysa affola. Elimden ancak bu geldi olayı anlatırken. Yoksa karşılıklı konuşuyor olsak daha ne ayrıntılar gelirdi aklıma. Ama kısaltmaya çalıştım.

İş kolik olmak kısa vade olursa iyidir, ama uzun vade de kötü oluyor, başıma gelmişti. Bir gün bir bakıyorsun iş koliklik den kafayı yeme (sürmenaj) olma noktasına geliyorsun.

Para geldikçe keyifli oluyor :asd:

Arşiv kısmında.
Link doğru mu bilmiyorum ama burada olmalı.

GSC Hikaye (Arşiv)
https://www.gscimbom.com/index.php?threads/GSC-Hikaye-(Arşiv).176633/

Okudum da böyle bir senaryoda verilebilecek en doğru tepkiyi vermişsin belki de. Şüphelenmen, anlaman, iftira atmamak için doğru anı beklemen ve yakaladıktan sonra ortalığı karıştırmadan ikisine de ağzının payını vermen vs valla takdir ettim :hat:

Son düzenleme:
Okudum da böyle bir senaryoda verilebilecek en doğru tepkiyi vermişsin belki de. Şüphelenmen, anlaman, iftira atmamak için doğru anı beklemen ve yakaladıktan sonra ortalığı karıştırmadan ikisine de ağzının payını vermen vs valla takdir ettim :hat:

Yapılacak birşey yoktu. Ortalığı karıştırsam vursam dövsem sövsem ne olacak ki?
Şerefsiz şerefsizliğini yapmış.
İçim soğumazdı...
Gülmek iyi geldi.

Ferit Hocam hikayeyi okudum. Sonuna bakarak diyorum ki eğer bunları bassaydınız ve öldürseydiniz de muhtemelen yakalanmazdınız. O istidadı gördüm sizde. Planı güzel tasarlamış ve bence de en doğrusunu yapmışsınız. Değmezdi fazlasına.

Ferit Hocam hikayeyi okudum. Sonuna bakarak diyorum ki eğer bunları bassaydınız ve öldürseydiniz de muhtemelen yakalanmazdınız. O istidadı gördüm sizde. Planı güzel tasarlamış ve bence de en doğrusunu yapmışsınız. Değmezdi fazlasına.

Öldürsem yakalanmazdım. Suriye yakın iç savaş var. Atar kurtulurduk. Ama değmezlerdi. Bu işin birde vicdani kısmı var. Zaten beklediğim zaman geçirdiğim için acıtmadı o yakalama anı.
Biraz Zafer elde etmek gibiydi...

Ferit Bey hikayenizi okudum. Resmen Ediz Hun gibi adamsın. Hiçbir şekilde çirkefleşmemişsiniz; salmışsınız ikisini. Olan sadece Esra'ya oldu. Kenan zibidisi hayatına devam etti. Esra da ortada kaldı. Burada Kenan'a da haddini bildirmeniz lazımdı. Yerinizde olsam karısına anlatırdım.

Bu arada iPhone bul mevzusu gerçekten takdir ettim.

Ferit Bey hikayenizi okudum. Resmen Ediz Hun gibi adamsın. Hiçbir şekilde çirkefleşmemişsiniz; salmışsınız ikisini. Olan sadece Esra'ya oldu. Kenan zibidisi hayatına devam etti. Esra da ortada kaldı. Burada Kenan'a da haddini bildirmeniz lazımdı. Yerinizde olsam karısına anlatırdım.

Bu arada iPhone bul mevzusu gerçekten takdir ettim.

Ben anlatmadım. Karısını asla karşıma alıp onun konumuna inmem. Ama patronu aracılığı ile öğrenmiş sonra ne oldu bilmiyorum.

@Cüneyt Tarçın , sabah sabah verdiğin yirmi küsür like ile güne iyi başlamamı sağladın :asd:

Arabayı iterek mi götürüyorsun :)
0.8 motor falan mı :))
Benim araba ortalama 2.5 katını yakıyor. Çok kapitalist olmuşsun bu arada...
Fiesta kaç lira şimdi 60 civarı mı?

Bizim pek şehir içi sayılmaz, şehir içi olsa da. Çevre yolundan işe gidip geliyorum. 50-59 bandında 2014ler- 1.5 motor. Km düşük olunca rahat satılır. Komunist düşüncelerde hiç fayda sağlayamadım Ferit. Hep ezdiler :) Kapitalist olup komunist yaşıyorum. Kendi silahıyla vuruyorum kapitalizmi :asd: kendi maaşımdan ödediğim öğrenci ücretleri oldu, 900 lira maaş alıp bunun yarısını dershaneye geri verdiğim zamanlar sırf ücretsiz olsun diye. O çocukların velilerinden küfürler yedim(bi ara anlatırım). Ama yinede ücretsiz almaya devam ettim. Şimdi zengine acımıyorum, fakirede düşük ücret ya da ücretsiz..

Geri
Üst Alt