Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.401
- 95.407
- 4.978
Uzak mesafe olmuyor hacımkaçınılmaz son
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzak mesafe olmuyor hacımkaçınılmaz son
Yok la ben yakalanmadım mal gibi. Zamanla bitti ikisideOnu ben lisede yapmıştım. Dershanede biri üst kattaydı biri alt kattaydı. Bilenler bilir Zafer ve Final dershaneleri aynı binadaydı. Sonra ebemi şaaptılar
Olunca oluyor da olmadığında yakın mesafe de olmuyor reisUzak mesafe olmuyor hacım
Vardır Hatay dolaylarında !Burada kimse kimseyi gerçek hayatta tanımıyor üstat. Allah için gerçek hayatta Tahir Mahir Koç diye biri olabilir mi!
Yahu kızana geliyorsun. 1 hafta 2 hafta derken elinde patlıyor. O anlarda birisi çıkınca da hayır demem ben. Olay buydu.Olunca oluyor da olmadığında yakın mesafe de olmuyor reis
Sen gerçek değil misin?Burada kimse kimseyi gerçek hayatta tanımıyor üstat. Allah için gerçek hayatta Tahir Mahir Koç diye biri olabilir mi!
Tespitlerin çok yerinde bu aralar, siyahlardan çıkınca çok şık olmuşsun.Yine Cevat ve yine 1 provakatif konu
Sen gerçek değil misin?
Ben de küpe takıyorum lanReelde saçlarını sarıya boyatıp küpeli dolaşan bir tip
ciddiye alma
Pembe gömlek giyen adam yavReelde saçlarını sarıya boyatıp küpeli dolaşan bir tip
ciddiye alma
Pembe gömlek giyen adam yav
Reelde saçlarını sarıya boyatıp küpeli dolaşan bir tip
ciddiye alma
@Kenan Turyak bayan olsa 1 dk düşünmem eşimi bosardim çok iyi anlaşıyoruz asdfhhssdgh
kanka kim kimi mikecek eger sensen ben istemiom hahahahaha@Kenan Turyak bayan olsa 1 dk düşünmem eşimi bosardim çok iyi anlaşıyoruz asdfhhssdgh
Kendisi hakkında soruşturma açıp ekibin başına seni koymayı planlıyorum.Yine Cevat ve yine 1 provakatif konu
kanka kim kimi mikecek eger sensen ben istemiom hahahahaha