- 18 Temmuz 2009
- 81.205
- 227.109
- 5.093
Bu konudaki söylemleri tutarsız olduğu için, hangisi doğru bilemiyorum.ne yaptilar kaptan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konudaki söylemleri tutarsız olduğu için, hangisi doğru bilemiyorum.ne yaptilar kaptan
Kg Var mı olmuşBu konudaki söylemleri tutarsız olduğu için, hangisi doğru bilemiyorum.
çalıştığı iş yerinde iş tutmuştum.Festivalde iş üstündeyken çadırı yıktım. Yaşandı bu bu arada ciddi ciddi![]()
Ney?çalıştığı iş yerinde iş tutmuştum.
Gecligimde bi ara 5 tane kiz arkadasi yapmistim ayni anda ve bunu 6 ay gibi bi sure idare edebilmistim
En sonunda Senita isimli kiza giderken bi baktim diger 4unun arabalarida kapida park halinde duruyor, bu kadarda tesaduf olamaz deyip vinnnnn anlayacaginiz gibi.
O evinde beni bekledikleri kizin babasida manyagin tekiydi. 7 euroya bomba felan yapiyordu.
Vardiyali olarak kapimin onunde nobet tutuyorlardi, 1 hafta anneannemlerde kalmistim. Hey hidi gunler hey
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kamili hoplatmak isterim tabiki.Kendisi hakkında soruşturma açıp ekibin başına seni koymayı planlıyorum.
Karının çalıştığı iş yerine ziyarete gittim. Detay mı vereyim dingil
Ustad trollce hamlelerin beni sevindiriyor.O kısım önemsiz haha
Lan öyle bir anlatıyon ki sanki psfnklik yapmışsın gibiKarının çalıştığı iş yerine ziyarete gittim. Detay mı vereyim dingil
Sen siyahken daha bir güzeldin G.Veren Reis.Kamili hoplatmak isterim tabiki.
Sorusturma yurutmek uzmanlik alanimdir.
Ekibini toplaKamili hoplatmak isterim tabiki.
Sorusturma yurutmek uzmanlik alanimdir.
aslında kız olduğunu açıklamalı ayrıca@Uğur Bulut artık 17 yaşında olduğunu itiraf etme vakti geldi sanırım
evet 17 yaşında terütaze bir hanımımaslında kız olduğunu açıklamalı ayrıca
Dayı bence artık kaç yaşında olduğunu açıklama vaktin geldi.evet 17 yaşında terütaze bir hanımım
Senin yok mu?Herkesin anlatacak bir şeyi varmış. Güzel.