- 6 Şubat 2017
- 11.941
- 30.175
- 438
Senin yok mu?
Çocukken Fenerbahçeliydim. Bu yüzden o takıma nefret dilini kullanamıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin yok mu?
Dogru haber ama soz yetmez varsa caps aliriz.Şahit olduğum bir durumu paylaşmak isterim.
@Demir Sever ile @Rahmi Sever 'in 4 gece birlikte uyumuşlukları vardır.
Alsa neolacak yaw @Serkan G. Veren diye isimmi olurBeyler kendinizi yakacak şeyler yazmayın.
Yazılar silinmiyor mağlesef, biri ss alıp yeri geldiğinde gözüne sokuyor.
Gscimbom
Biz GS'e 2003'den beri asigiz kardesim babam beni Gladsaxe'ye goturmustu GS - FC Kopenhag hazirlik maci icinKüçükken hangi takımlıydınız? Babam beni çok tali yapmaya çalıştı hamiden forma morma aldı ama yine olmadım böyle de delikanlıyız
Cok wasted cikmisim ya boyle bir resim yokYatağa gitmeden hemen önceEkli dosyayı görüntüle 104949
birazdan y yiyeceğim bakışı atmışYatağa gitmeden hemen önceEkli dosyayı görüntüle 104949
Bugün kız arkadaşımın doğum günüymüş. İlginç gelişmeler oluyor. Bekar hayatına selam çekebiliriz
Kanka iş güç yok ya bu ara inan günleri bile bilmiyorum artıkPP yi stalklıyorum ne zaman değişecek acaba
ulan nasıl bir puştsun askldkasldk doğum günü unutulur mu
Yanlış cinsiyete çektin diyemi reyisilk mastürbasyonumda sabaha kadar ağlamıştım
ilk mastürbasyonumda sabaha kadar ağlamıştım
1989'dan beri Galatasaraylıyım.Küçükken hangi takımlıydınız? Babam beni çok tali yapmaya çalıştı hamiden forma morma aldı ama yine olmadım böyle de delikanlıyız
ilk skor'un peki?ilk mastürbasyonumda sabaha kadar ağlamıştım