- 2 Nisan 2012
- 40.432
- 19.998
- 2.548
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sana kucak açıyorum rtaş gel anlat dertlerini@Berke Deniz kendisi trodur. Baskıdan çekindiği için susuyor. Lütfen kucaklayalım.
Umarım yoktur.Burada kimse kimseyi gerçek hayatta tanımıyor üstat. Allah için gerçek hayatta Tahir Mahir Koç diye biri olabilir mi!
Her ne kadar hala inanmasam da galiba 5 yıl önce cinler dadanmıştı bana.
Bir ara yazayım. Ben hala inanmıyorum ama farklı 2 kişiye göründüm. Aynı şeyleri söyleyince tırstım.Şöyle bir başlığımız var. Orada anlatabilirsin. Bayağı ilgi çekici bir başlıktı.
Tecavüz mü ettiler kank?Bir ara yazayım. Ben hala inanmıyorum ama farklı 2 kişiye göründüm. Aynı şeyleri söyleyince tırstım.
Kadının cinleri bana sarmış güya kısaca
Edit: Bu haftasonu yazayım hatta
Daha fenaTecavüz mü ettiler kank?
Bana 100 avro borcu olan çok sevdiğim bir kardeşim var. İstiyorum ama vermiyorDökül bakalım. Anlat dertlerini GSCnin sefkatli kanatlari altinda @Emrah Duvar
Her daim arkandayım knk. Desteğimi bilirsinDaha fena
Kaça?Birde az önce 5 yıldır hiç çalıştırmadığım koşu bandını sorunsuz diye sattım. Hayırlısı
1k
Senin bu dolandırıcı halini seviyorum1k
Son hıza çıkartmadım bilerek. Banttan ses geliyordu yağlanması lazım herhalde dedim. Hayırlısı artık