- 6 Şubat 2017
- 11.941
- 30.175
- 438
Arkadaşlar bu başlıkta itiraflarımızı yazıyoruz. Konu dışarı kapalı. Dökelim içimizi rahatlayalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
araya fındık fıstık lazım4.5 yıllık ilişkimde 5-6 aydır başkasından hoşlanıyorum. Ne acı, o da benden.
Evet Tmk sıra sende. Sıra sıra gidelim.
Kırdım o fındık fıstığı zaten. Yeter yav evlenecez sankiaraya fındık fıstık lazım
çok sertmiş rtas4.5 yıllık ilişkimde 5-6 aydır başkasından hoşlanıyorum. Ne acı, o da benden.
Evet Tmk sıra sende. Sıra sıra gidelim.
Yengeye selamlar. Evlendiğiniz zaman bunun ekran görüntüsünü takacağım sana.Kırdım o fındık fıstığı zaten. Yeter yav evlenecez sanki
SevinirimYengeye selamlar. Evlendiğiniz zaman bunun ekran görüntüsünü takacağım sana.
Ulan hani ayarlıyordun aga be üzdüUzatmaları oynadığım ilişkim bitti geçen gün. Saçları kazıttım sakallar aldı başını gitti. Soner Sarıkabadayı gibi dolaşıyorum.
Ulan hani ayarlıyordun aga be üzdü
7 sene önce hayatımda biri varken 2. yi yapmıştım. Sonra ikisi de bitti. Biri başka şehirdeydi.Sevinirim![]()
İyi konu ama forumda dalga malzemesi olurum diye yazmaz herkes
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kaçınılmaz son7 sene önce hayatımda biri varken 2. yi yapmıştım. Sonra ikisi de bitti. Biri başka şehirdeydi.
Onu ben lisede yapmıştım. Dershanede biri üst kattaydı biri alt kattaydı. Bilenler bilir Zafer ve Final dershaneleri aynı binadaydı. Sonra ebemi şaaptılar7 sene önce hayatımda biri varken 2. yi yapmıştım. Sonra ikisi de bitti. Biri başka şehirdeydi.
@Uğur Bulut artık 17 yaşında olduğunu itiraf etme vakti geldi sanırım
ALFAvari 1 cevapKırdım o fındık fıstığı zaten. Yeter yav evlenecez sanki