- 29 Ağustos 2009
- 39.604
- 35.632
- 673
boşver rengo başka hanım bulursun kendine yaşın gençAynalara kameralara küsüm bu aralar ustat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
boşver rengo başka hanım bulursun kendine yaşın gençAynalara kameralara küsüm bu aralar ustat
Malesefaga be :/
bu konuştuğumuz kişi dimi?
olm normal be. bir kere ayrıldığın bir ilişki zaten olmaz büyük ihtimalle. Yeni gacılara yönlenirsin 1 ayaMalesef
Zorolm normal be. bir kere ayrıldığın bir ilişki zaten olmaz büyük ihtimalle. Yeni gacılara yönlenirsin 1 aya![]()
Cin mevzusu nedir rengidaş ne oldu?olm normal be. bir kere ayrıldığın bir ilişki zaten olmaz büyük ihtimalle. Yeni gacılara yönlenirsin 1 aya![]()
çok uzun o konu ya. Kısaca bi karı vardı, karıyla birlikte olmaya başlayınca bir takım ilginç olaylar gelişti. Bunları karıya söylemiyordum ama en son söyleyince kendi yaşadıklarını da anlattı bana, bunlar da örtüşünce tırsıp bıraktım. Bir ara yazacağım uzun uzun ama bu ara inan vakit bulamıyorum şöyle temizinden 1-2 saat. Bu arada inanmam normalde bu tip şeylere, hatta dinden de uzak biriyimCin mevzusu nedir rengidaş ne oldu?
hade lan yaqışıqlı değilim benZor
Uzun bir sure tek tabanca takilirim muhtemelen. Kardesim yakisikli degiliz senin kadar sjsks
Ciddiyim yav istemiyorum biraz kafa dinleyecegim yaza bakarizhade lan yaqışıqlı değilim ben1 aya karı avlamağa başlarsın gibi duruyor
krdsm şu soğuk kış günlerinde içini ısıtacak bir gacı güzel olurduCiddiyim yav istemiyorum biraz kafa dinleyecegim yaza bakariz
krdsm şu soğuk kış günlerinde içini ısıtacak bir gacı güzel olurdu
bana gonder knk bi kizla konusmayali epey oldu belki iyi geceler mesaji atarimkrdsm şu soğuk kış günlerinde içini ısıtacak bir gacı güzel olurdu
yani oportünistsinYüzüne mecburen güldüğüm ama gülerken içimden çok feci küfür ettiğim birkaç kişi var.
yani oportünistsin
Hepimizin yaptığı şey. Mecburiyetler var ve bu hayatta nefret ettiğin insanlarla iletişim kurmak zorunda olabilirsin.
Yuzune karsi hislerini acikca soyleyemedigin insanlarin arkasindan konusmamalisin