Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
Anlamadım valla ama yüzüklerin efendisinde hep kötüler ölüyor iyiler ölüyormuş gibi yapıyor çok saçma gelmişti 20 sene öncearamızdakı etkılesımı ölcüyorum

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlamadım valla ama yüzüklerin efendisinde hep kötüler ölüyor iyiler ölüyormuş gibi yapıyor çok saçma gelmişti 20 sene öncearamızdakı etkılesımı ölcüyorum
en sevdıgın brad pit filmiAnlamadım valla ama yüzüklerin efendisinde hep kötüler ölüyor iyiler ölüyormuş gibi yapıyor çok saçma gelmişti 20 sene önce![]()
fight club çok da iyi filmi yok bence biraz 12 monkeys biraz seven biraz troyen sevdıgın brad pit filmi
Bu hususu hayata geçirelim.Kadro şampiyonlar ligi gibi o adını verdiğin şahsa kadronun hatrına katlanırız problem değil![]()
Derbi veya büyük maça denk getirelimBu hususu hayata geçirelim.
O zaman basketbol olurBu locada terimci tudorcu çekişmesi yaşanabilir.İdeolojik bir ayrışma gsc'yi bölecektir.Sizin amacınız ne sayın enver ?
Ben bir chart çıkaracağım yeter ki birkaç kişi daha çıksın olur bu işDerbi veya büyük maça denk getirelim
baskette fbyı tutan uyeler mevcut amaO zaman basketbol olur
İhbar et üstatbaskette fbyı tutan uyeler mevcut ama
İhbar et üstat
Gretayı avatarın yapsana dorukalman üyelerin eurolarıyla bu işin altından kalkabiliriz.
biraz mı sevenfight club çok da iyi filmi yok bence biraz 12 monkeys biraz seven biraz troy
evet panpabiraz mı seven
fight club ile birlikte en iyi filmi bence ustat hatta seven daha çok severim benevet panpa
Var futbol ve basketbolu yazdım üstat basketbol ilk sezon için daha mantıklı zira katılım her zaman ilk başta düşük olur moderasyona birkaç şey de yazdım bakalım forum sahibi müspet yaklaşırsa önümüzdeki ay filan başlarız allahın izniyle. Seni de bekleriz üstat herkes kendi gücünce...Mantıklı bir proje ama loca fiyatlarından haberiniz var mı ?
Burada olsam katılabilirim. Ama bana çok uzak bir mesafe maalesef aranızda olamayacağım.Var futbol ve basketbolu yazdım üstat basketbol ilk sezon için daha mantıklı zira katılım her zaman ilk başta düşük olur moderasyona birkaç şey de yazdım bakalım forum sahibi müspet yaklaşırsa önümüzdeki ay filan başlarız allahın izniyle. Seni de bekleriz üstat herkes kendi gücünce...