- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
Ben masum olduğumu düşünüyorum. Burada söylediğimiz her şeyi faaliyete geçirmiyorsunuz! Bunu neden ciddiye aldınız!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaw konu açıyordum ben o sıra gir saatlerine bakSen ettiği küfür gördün mü? O dediğini bana bulaştıktan sonra yazdım allah için bak postlara ben değil o gelip musallat oldu.
Üstad seni severim ama Alpay'a küfür ettirene kadar uğraştın. Foruma döndün eskisi gibi olmayacağım dedin adama laf attın sürekli. Tipinden tut etnik kökenine kadar bir şeyler yazıp durdun. Şimdi acıtasyon yapma bence küfür eden adam forumda belki bunları diyecek son adam. Bence kendi öz eleştirini yap insanlar beni niye sevmiyor diye hakkında her gün kaç rapor geliyor konuların içine ettiğine dair. Foruma ilk geldiğin zamanla şuan arada uçurum var. Nerde bizi Galatasaray ile ilgili bilgilendiren Uğur üstad şimdi trollden farksızsın.Benim 80 yaşındaki babama yine burada ağır küfür edildi postlara tek tek bakılsın geldi kendi kendine bulaştı ben cevap vermesini bilirim acaba bu kişi bana karşı karşıyayken bırak böyle bir küfürü gözümün içine bakabilir mi. Bu iki oldu daha önce basit bir sinkaftı bu inanılmaz ağır oldu kimsenin böyle bir hakkı yok. Mod olacak arkadaş da müdahele edeceğine gaz verdi ona da o kadar dedim başlıkla alakasız yazıyorsun nasıl modsun diye gaz verdi verdi gitti. Şimdi amaç ne benim de gün ışığı görmemiş bir küfür edip uçurulmam mı? Ben yine de şuursuz bu adamın babasına hadsizlik yapmam.
Şimdi amaç Alpay ın gün ışığı görmemiş bir küfür edip uçurulmasıymış, onun sözlerinden o anlaşılıyorÜstad seni severim ama Alpay'a küfür ettirene kadar uğraştın. Foruma döndün eskisi gibi olmayacağım dedin adama laf attın sürekli. Tipinden tut etnik kökenine kadar bir şeyler yazıp durdun. Şimdi acıtasyon yapma bence küfür eden adam forumda belki bunları diyecek son adam. Bence kendi öz eleştirini yap insanlar beni niye sevmiyor diye hakkında her gün kaç rapor geliyor konuların içine ettiğine dair. Foruma ilk geldiğin zamanla şuan arada uçurum var. Nerde bizi Galatasaray ile ilgili bilgilendiren Uğur üstad şimdi trollden farksızsın.
sıra ünsal da mı admirimDemiri 1 ay, Alpayı 2 hafta attım bugün herkes ayağını denk alsın bundan sonra.
2 sene öncesinin hesabını mı tutacaksın bir de körükleyeceksin hangi uzatmıyorduk mevzuları hala daha yazıyorsun iyi günleryaw konu açıyordum ben o sıra gir saatlerine bak
ben heriften alıntı yaptım geldin sen bana sardın
napim gidip klavyesini mi tutayım adamın
bu işin bugüne dayandığını ima ederek de beni hedefe koymaya çalışıyosun ama aranızdaki mevzu benle alakalı değil daha buralara kadar dayanıyor
Selami Görmezler vs Şer Dörtlüsü
Detaylarına Galatasaray, Trezeguet'i Resmen İstedi! başlığında bulabileceğiniz tartışmada şahsımı linç etme girişiminde bulunup kendilerini futbol bilgini ve beni de futbol dinazoru ilan eden @Alp Memduh Kalyoncu @Alpay Asma @Can BÜYÜK @Demir Baş adlı kullanıcıları 1 gün sonra başlayacak olan...www.gscimbom.com
sıra ünsal da mı admirim
Demiri 1 ay, Alpayı 2 hafta attım bugün herkes ayağını denk alsın bundan sonra.
Kılıc kınından cıktı bi kereKeramettin tanrıverdi adminim beni şutlamaz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
.Keramettin tanrıverdi adminim beni şutlamaz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İlk falsosu diye süre kısa.Malesef adminlerin tanıdıklarına daha düşük ceza verdiğini gördüğümüz başlık üzücü
Adam yaprak kürek girmiş 2 hafta heaaaaaaaaa
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
En son alpay hakkımda yazma dediğinden beri yazmadım bugün inceleyin kendi geldi bulaştı konuyu kapatmak için de uğraştım. ısrarla devam etti. Ben yoksa sözümü tuttum.Üstad seni severim ama Alpay'a küfür ettirene kadar uğraştın. Foruma döndün eskisi gibi olmayacağım dedin adama laf attın sürekli. Tipinden tut etnik kökenine kadar bir şeyler yazıp durdun. Şimdi acıtasyon yapma bence küfür eden adam forumda belki bunları diyecek son adam. Bence kendi öz eleştirini yap insanlar beni niye sevmiyor diye hakkında her gün kaç rapor geliyor konuların içine ettiğine dair. Foruma ilk geldiğin zamanla şuan arada uçurum var. Nerde bizi Galatasaray ile ilgili bilgilendiren Uğur üstad şimdi trollden farksızsın.
Sevgili Admin;
Ayağımda yara çıktı; ayakkabı vurdu. Denk alma konusunda sıkıntı yaşayabilirim
Abi dün yasaklilar listesine bakiyodum ahmed arif kesen abimiz iftiradan banlanmisti sanırım, bence bu arkadasi banlamazsan haksizlik olurİlk falsosu diye süre kısa.
Tanıdıklarıma daha düşük ceza veriyor olsam Demir 1 ay atılmazdı, bu iftiranın tekrarını görmiyim.
hee ben dedim alpaya küfür et diye koca prof dr. ben gazladım diye sana küfür etti2 sene öncesinin hesabını mı tutacaksın bir de körükleyeceksin hangi uzatmıyorduk mevzuları hala daha yazıyorsun iyi günler