GSC Locası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gsc uyelerının bulustugu ortak bı loca ıcın acılmıs bi konuydu. Ama imkansızlıklardan dolayı maddi imkanlar vs saglanamadı is olmadı dıyelım.

Bizde burayı lokal olarak kullanıyoruz geceleri uyelerımızle vakıt gecırmek sohbet etmek gibi

Fight Club'daki Dövüş Kulübü gibi yani.

Madem loca alınmıyor konu bosa gıtmesın nasılsa acıldı dıye burayı degıstırebılırız

gecen gün takıştıgım degerli forum üyesi ahmet beyi locamıza biseyler ıkram etmek ıcın cagırıyorum kendısı ıle ortak bi söylem uzerınde konusmak tanısmak ısterım.
Bu davete icab ederse mutlu olurum
@Ahmet Şimşek
Ya ne alınmıyoru? Kasımda loca boşalabilir dendi geç kalmışız. Kombine satışı da kaldırılmış biletixte. Aslantepede de satılmıyor. Bilet ofisiyle konuştum ama istiyorsanız münferit bu haftasonundaki maça bilet rezerve edebiliriz locada sonuçta fener derbisi

Ya ne alınmıyoru? Kasımda loca boşalabilir dendi geç kalmışız. Kombine satışı da kaldırılmış biletixte. Aslantepede de satılmıyor. Bilet ofisiyle konuştum ama istiyorsanız münferit bu haftasonundaki maça bilet rezerve edebiliriz locada sonuçta fener derbisi
Resmı olarak alınana kadar bu baslıgı kullanmamda bı problem yoktur umarım sizden ızın alarak bu eylemı gerceklestırmek ısterım??

Bir foto cekinelim
Elinde çay bardağı olan İsmail
Foto : Ünsal Vardar
the-erectothales-icin-profil-fotografi-onerileri_1850500.jpeg

#GscGENELaf
#freeEmreSaykal
#freeSinanBilgin
#freeAhmedArifKesen
#freeModelciCemal

Bir foto cekinelim
Elinde çay bardağı olan İsmail
Foto : Ünsal Vardar
Ekli dosyayı görüntüle 63884

#GscGENELaf
#freeEmreSaykal
#freeSinanBilgin
#freeAhmedArifKesen
#freeModelciCemal

Sarper - Şakrak - Uğur İz

çay ile ilgili görsel sonucu

Saat 5 e yaklasırken bi 5 cayımız yok mu loca severler buyrun buraya gelin

Locaya geldik ama şahsım ile alakalı ağır ithamlar var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt