- 3 Temmuz 2012
- 133.901
- 80.757
- 5.198
Cay icmeden once bi dua ıle servis edeyım etkıden korunalım tılsım olsuntamam birer bardak çay içelim karşılıklı cin başlığına gitmeden önce direncimiz artsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cay icmeden once bi dua ıle servis edeyım etkıden korunalım tılsım olsuntamam birer bardak çay içelim karşılıklı cin başlığına gitmeden önce direncimiz artsın
Yukarda cay demliyorum demisim biriniz gelmediniz loca adam seçiyorÇay var ama alkol yok ısmaıl bey yasakladı
yerli milli alkol ayran mevcut
Gece 2de bayat caya loca uyelerını davet edıyorsun burdakı ınsanlar sadece beyaz cay ıcıyorYukarda cay demliyorum demisim biriniz gelmediniz loca adam seçiyor
et rtas uyalım sana amin diyelim musallat olurlarsa sıkıntı yaşarızCay icmeden once bi dua ıle servis edeyım etkıden korunalım tılsım olsun
Çayda da ırkçılık yapmayalımGece 2de bayat caya loca uyelerını davet edıyorsun burdakı ınsanlar sadece beyaz cay ıcıyor
Baslıga gırmeden evvel rahatsız etmeye gelmedık amacımız zarar vermek degıl diyelım kendımızı tanıtalımet rtas uyalım sana amin diyelim musallat olurlarsa sıkıntı yaşarız
Kimler yediLocamızı bugun hüzün locası olarak ilan edıyorum ft yüzünden ceza yiyen uyelerımız icin mum yakıyorum
![]()
Gorunen oki mumları eksık koymussumKimler yedi
#GscGENELaf
#freeEmreSaykal
#freeSinanBilgin
#freeAhmedArifKesen
#freeModelciCemal
#free![]()
Way way way@Uğur Bulut ustad senin imza bir hayli uzun olacak gibi. İyi akşamlar bu arada loca sakinleri.Oralet var mı ?
İsmail enverıde ekle reis27 Ekim gazilerini ekledim imzaya
#GscGENELaf
#freeEmreSaykal
#freeSinanBilgin
#freeAhmedArifKesen
#freeModelciCemal
#free
#free27EkimGazileri
İsmail burdaİsmail enverıde ekle reis
Çoğalttın bizi ağabey.İsmail burda
Ucururlarsa ekleyim
#GscGENELaf
#freeEmreSaykal
#freeSinanBilgin
#freeAhmedArifKesen
#freeModelciCemal
#free
#free27EkimGazileri
Nazi Subayı Picasso'ya sorar -Sayın Picasso bu tabloyu siz mi yaptınız? Cevap ise gerçeğin kendisidir. -Hayır siz yaptınız!Çoğalttın bizi ağabey.
Üstat başlığı amacı dışında kullanan arkadaşlar var Uğur Ağabey hariç... Müdahale etseniz...Çoğalttın bizi ağabey.
Bugünün fotoları nerdeÜstat başlığı amacı dışında kullanan arkadaşlar var Uğur Ağabey hariç... Müdahale etseniz...
Öyle bişey var ise arastırıp gerekeni yaparız ustadÜstat başlığı amacı dışında kullanan arkadaşlar var Uğur Ağabey hariç... Müdahale etseniz...
Demir efendi hanım efendiden fırsat bulamamış çekmiş maçı başka başlıkta anlatmış özelden yarın atayım bugün linç yeriz dedi tamam dedim... Cesaret olur 2 hafta sonraya diye düşünüyorum arada millet başlığı dalga zannediyor birebir müşahidim şahsen...Bugünün fotoları nerde