- 20 Mayıs 2019
- 8.526
- 7.087
- 1.218
Mia Monroe AI değil mi yaw?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Al ne yaOylama başladı ayrıca bir dipnot düşmek gerekirse; adaylardan Mia'nın AI olduğunu düşünüyor @Arda Kerim bu yönde bir itirazı oldu. Oylarken ona göre karar verebilirsiniz yada herkes hemfikirse onu çıkartabiliriz.
X hesabı buydu. Çıkaralım Ai olma ihtimali yüksek.Oylama başladı ayrıca bir dipnot düşmek gerekirse; adaylardan Mia'nın AI olduğunu düşünüyor @Arda Kerim bu yönde bir itirazı oldu. Oylarken ona göre karar verebilirsiniz yada herkes hemfikirse onu çıkartabiliriz.
Bunu bende attım bana da pek AI gibi gelmedi ama yine de itirazını dile getireyim dedim.
SAHTE bu karıBunu bende attım bana da pek AI gibi gelmedi ama yine de itirazını dile getireyim dedim.
İlk baştaki videoları görünce Ai değil gibiydi ama aşağı indikçe resimde en kötü düzeltme var gibi o yüzden çıkarmak daha hakkaniyetli olur.Bunu bende attım bana da pek AI gibi gelmedi ama yine de itirazını dile getireyim dedim.
Sahte rakı gibi birşey mi. Yapay zeka miSAHTE bu karı
Kim atmış onu soyleMiaMonroe yi çıkarttık beyler Kendinizinki dışında 13 fotoğrafa puan verin 14 değil.
Beğenen olur illaki Barışım ,Olum birtane Midilli atmışlar manyak misiniz
Alayı fason bunlarınSahte rakı gibi birşey mi. Yapay zeka mi
FavorimOlum birtane Midilli atmışlar manyak misiniz
Kesin doruk atmistirFavorim![]()