Fuat Ekinci
Cezalı
- 27 Haziran 2015
- 8.443
- 22
- 523
Çukur derken, neyi kastediyorsun?
arif kardeşim gerekli cevabı vermiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çukur derken, neyi kastediyorsun?
Bilgi anlayışında mutlak ve nesnel gerçek anlayışından ayrılır, bilginin kesinliğinden ve genel geçerliliğinden şüphe eder. Bütün bilgilerin göreli olduğu önermesi bu akımın başlıca argümanıdır.
Yani mutlak ve nesnel (absolute) gerçeklik anlayışı yok.
Ondan Rölativzm teorilerinde bir problem / "çukur" var.
yarının konusu epikür ve hazcılık olsun
Her tarz müzik severim.@ozancolakoglu
Popüler müzik adna her şey “yersen” Yıllardır Türk pop müziği adına en berbat dönemdeyiz.
adam gibi adam ama para işte.mecbur o da ticari müzik yapıyor....
en iyisi o.ama özellikle 2005ten sonra Türk pop müziği dinlediysen kulagın zehirlenmiştir.dinleme şimdikileri.Her tarz müzik severim.
Bunu dinlerim, şunu dinlemem yok bende.
Öyle bir derdim yok, çünkü pek türk müziği dinleniyorum açıkçası.en iyisi o.ama özellikle 2005ten sonra Türk pop müziği dinlediysen kulagın zehirlenmiştir.dinleme şimdikileri.
Ağir darbe vurulmus yalniz.tum mesajlari silinmisAnlaşılan Yiğite vermemiş, yine gece operasyonu ile yemiş cezayı.
Ek cezayi görmemistim, kendine yazik eden insanlardan biri.Ağir darbe vurulmus yalniz.tum mesajlari silinmis
Umit ediyorumki bunyesinde kalici hasarlara sebebiyet vermistir.Boylece zamanla forumdan sogur ve birgun birakir.(ins)