Hasan Ay
Parçalı Üye
- 10 Temmuz 2016
- 3.901
- 2.154
- 303
kaldımDidim'de Aquasis var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaldımDidim'de Aquasis var.
7-10 gün 1000-1200 e uçuşlar dahil tatil hayali güzelmişAgustos'un sonuna bir arkadasimla, daha dogrusu en yakin arkadasimla Türkiye'ye izine gelmeyi düsünüyoruz. Genel olarak sadece iki kriterde karar kildik, otelin 5 yildizli olmasi ve all inclusive olmasi. All inclusive'den kastim özellikle alkol konusunda.
7-10 gün arasi düsünüyoruz. Bölge olarak özel bir istegimiz yok. Otel denize yakin olsun (max. 500m), sehir merkezine uzak olmasin. Öyle fazla gezip tozacagimizi da sanmiyorum zaten ama yine de sehir merkezine 10km'den fazla uzak olmasa iyi olur nolur nolmaz. Bütce ucuslarla dahil adam basina 1000-1200€.
Her türlü tavsiyeye acigim.
7-10 gün 1000-1200 e uçuşlar dahil tatil hayali güzelmiş
çok arttı uhd konaklamaNiye ki?
Öylesine arama motorunda aradim dün bi bakayim diye, 300 üzeri otel buldu kisi basina maksimum 1000€'ya.
Niye ki?
Öylesine arama motorunda aradim dün bi bakayim diye, 300 üzeri otel buldu kisi basina maksimum 1000€'ya.
otel bilmiyorum rengo ben muhit olarak tanımına uyduğunu düşündüğüm için datça'yı önerdimÖnerebilecegin bir otel var mi Ugur dayi?
Aqua fantasy var, Selçuk'ta.Izmir yakınlarında çocuklu aile için 5 yıldızlı otel tavsiyesi olan varmı?
Barut otellerine bakabilirsin.Agustos'un sonuna bir arkadasimla, daha dogrusu en yakin arkadasimla Türkiye'ye izine gelmeyi düsünüyoruz. Genel olarak sadece iki kriterde karar kildik, otelin 5 yildizli olmasi ve all inclusive olmasi. All inclusive'den kastim özellikle alkol konusunda.
7-10 gün arasi düsünüyoruz. Bölge olarak özel bir istegimiz yok. Otel denize yakin olsun (max. 500m), sehir merkezine uzak olmasin. Öyle fazla gezip tozacagimizi da sanmiyorum zaten ama yine de sehir merkezine 10km'den fazla uzak olmasa iyi olur nolur nolmaz. Bütce ucuslarla dahil adam basina 1000-1200€.
Her türlü tavsiyeye acigim.
Çeşme - kocakarı plajıyazın bir haftalığına denize girip eğlenmek için tatil yeri bakıyorum. yengeniz özellikle sahilde suriyeli ve afgan görmek istemiyor bikini giydiği için bakışlardan rahatsız olduğu belirtti.
kumsalın taşlık olması sorun değil sadece yerli halk ile kaynaşabileceğimiz bir yer aramaktayız.
böyle bir durumla karşılaşmayız umarımÇeşme - kocakarı plajı
Marmaris - sığliman koyu
Marmaris - Aktur koyu (küçük)
Saol canimOnunla her yere
Gezmedigin yer kalmamis ONURUMMMMMMMMMÇeşme - kocakarı plajı
Marmaris - sığliman koyu
Marmaris - Aktur koyu (küçük)