GSC Önerileri / Nereye Tatile Gidilir...

Agustos'un sonuna bir arkadasimla, daha dogrusu en yakin arkadasimla Türkiye'ye izine gelmeyi düsünüyoruz. Genel olarak sadece iki kriterde karar kildik, otelin 5 yildizli olmasi ve all inclusive olmasi. All inclusive'den kastim özellikle alkol konusunda.

7-10 gün arasi düsünüyoruz. Bölge olarak özel bir istegimiz yok. Otel denize yakin olsun (max. 500m), sehir merkezine uzak olmasin. Öyle fazla gezip tozacagimizi da sanmiyorum zaten ama yine de sehir merkezine 10km'den fazla uzak olmasa iyi olur nolur nolmaz. Bütce ucuslarla dahil adam basina 1000-1200€.

Her türlü tavsiyeye acigim.
7-10 gün 1000-1200 e uçuşlar dahil tatil hayali güzelmiş

Niye ki?

Öylesine arama motorunda aradim dün bi bakayim diye, 300 üzeri otel buldu kisi basina maksimum 1000€'ya.

7 gün UHD konseptinde rezillik yaşamadan bir tatil yapmak istiyorsan 2 kişi yaklaşık 25.000 TL gibi bir tutarı gözden çıkartman gerekiyor maalesef. Erken rez. ile fiyatı aşağı çekebiliyorsun ama 1 ay sonrası için daha aşağısına pek kolay değil.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

uhd'yi ne yapacan rengo dışarıda en kral yemeği yesen kişi başı 5-6 avro yani
alkol fln hakeza....
otelden çıkmak daha mantıklı bence

Agustos'un sonuna bir arkadasimla, daha dogrusu en yakin arkadasimla Türkiye'ye izine gelmeyi düsünüyoruz. Genel olarak sadece iki kriterde karar kildik, otelin 5 yildizli olmasi ve all inclusive olmasi. All inclusive'den kastim özellikle alkol konusunda.

7-10 gün arasi düsünüyoruz. Bölge olarak özel bir istegimiz yok. Otel denize yakin olsun (max. 500m), sehir merkezine uzak olmasin. Öyle fazla gezip tozacagimizi da sanmiyorum zaten ama yine de sehir merkezine 10km'den fazla uzak olmasa iyi olur nolur nolmaz. Bütce ucuslarla dahil adam basina 1000-1200€.

Her türlü tavsiyeye acigim.
Barut otellerine bakabilirsin.

Bir tık pahalıdır ama çok iyidir.

Şimdi aklıma geldi, Voyage’ın Bodrum’daki oteline de bakabilirsin Can.
Özellikle deniz ve yemekte sıfır sorun yaşarsınız. Oldukça kaliteli bir tesis. 16+ olması da iyi.
Fiyatlar sizin aralıktadır diye tahmin ediyorum 6-7 gece için.

Ya bana kalsa ben daha fazla bütce ayiririm aslinda da, ama forumda acik acik söyleyebilirim kendisi Alman oldugu icin nasil olsa bunu burada okuma ihtimali yok, arkadasim affedersiniz biraz ölücüdür.

Ben aşırı müdavimci ve sosyal konforuna düşkün bir insanım.

Kafa dinlemeye Şirince'ye gider, sabahtan şarapla başlar, ortamın keyfini çıkarır ve yerli turistlerle oradaki işletmecilerle sohbet ederim. Anamı ziyarete Bülbül Dağı yollarına muhakkak düşerim.

Benim için tatil eşittir = Şirince.
Başka yere gerek yok.

yazın bir haftalığına denize girip eğlenmek için tatil yeri bakıyorum. yengeniz özellikle sahilde suriyeli ve afgan görmek istemiyor bikini giydiği için bakışlardan rahatsız olduğu belirtti.

kumsalın taşlık olması sorun değil sadece yerli halk ile kaynaşabileceğimiz bir yer aramaktayız.

yazın bir haftalığına denize girip eğlenmek için tatil yeri bakıyorum. yengeniz özellikle sahilde suriyeli ve afgan görmek istemiyor bikini giydiği için bakışlardan rahatsız olduğu belirtti.

kumsalın taşlık olması sorun değil sadece yerli halk ile kaynaşabileceğimiz bir yer aramaktayız.
Çeşme - kocakarı plajı
Marmaris - sığliman koyu
Marmaris - Aktur koyu (küçük)

Çeşme - kocakarı plajı
Marmaris - sığliman koyu
Marmaris - Aktur koyu (küçük)
böyle bir durumla karşılaşmayız umarım :mad:

MV5BMWQzYzkyYzMtY2Q1Ni00NDUwLWFmMmMtM2Q2N2RkODE0ZDAwXkEyXkFqcGdeQXVyNTAyODkwOQ@@._V1_.jpg

Geri
Üst Alt