GSC Tanışma Alanı

Ha bir de forumla ilgili olumsuz her şeyde orada bitiyorsun anlaşılan burada olmaktan memnun değilsin ya da bok atmayı kendine görev bilmişsin.

Neyse bak hiç yapmadığımı yapıp tehdit ediyorum ayağını denk al bundan sonra.

Adminlerde değil bizzat bende var isim de belirtseydin.

Sana kim karşı geldin diye 3 gün myc verdi?

Ben sana dün boş konuşma dedim ama sen bakıyorum hem iftira atıp hem de arkamdan sallıyorsun.

Ama senin hakettiğin olacak artık. En ufak hatanda ceza yiyeceksin en azından o zaman şu yazdıkların yalan olmamış olur.

Hayır sadece sen yoksun eğer sadece sen olsaydın etiketlerdim. Daha önce oldu bu olay yani şimdilerde değil.

Bir keresinde 3 gün myc almıştım ama cezayı vereni bilmiyorum yine aynı konuydu.

Ayrıca iftira atmadım eğer atsaydım mesajıma beni kastediyorsun diye cevaplamazdın. Dünkü Real Madrid Takip Başlığı'da uzatma demedin mi ?

Zaten artık kolay bir biçimde ceza veriyorlar. Spoiler içinde caps attım diye 10 gün myc verdiler mesela..

Son düzenleme:
Hayır sadece sen yoksun eğer sadece sen olsaydın etiketlerdim. Daha önce oldu bu olay yani şimdilerde değil.

Bir keresinde 3 gün myc almıştım ama cezayı vereni bilmiyorum yine aynı konuydu.

Bir yeni üyeye sen Hayri Cund'sun demek için 3-5 mesaj yazıp üzerine konu ile ilgisiz ve karalayıcı mesajlar yazıyorsun. İsim de veremiyorsun. Konunun ırzına geçtiğin için artık yazmayayım diyemeyeceğim. Nedir arkadaş derdin? Söyle bilelim.

Şimdi senin aklına gelmemiştir ama yazdığın o üye ya Hayri Cund değilse? Ya değilse? Hiç aklına geldi mi bu?

Şu yazdığın üslupla, eleştirdiğin o tavrı hakediyorsun. Maalesef durum bu.

Evet yeni mesajlar yaz, biraz daha ırzına geçelim konunun. Buyur.

Bir yeni üyeye sen Hayri Cund'sun demek için 3-5 mesaj yazıp üzerine konu ile ilgisiz ve karalayıcı mesajlar yazıyorsun. İsim de veremiyorsun. Konunun ırzına geçtiğin için artık yazmayayım diyemeyeceğim. Nedir arkadaş derdin? Söyle bilelim.

Şimdi senin aklına gelmemiştir ama yazdığın o üye ya Hayri Cund değilse? Ya değilse? Hiç aklına geldi mi bu?

Şu yazdığın üslupla, eleştirdiğin o tavrı hakediyorsun. Maalesef durum bu.

Evet yeni mesajlar yaz, biraz daha ırzına geçelim konunun. Buyur.
Şakasına yazdım zaten. Ciddi ciddi yazmamı beklemiyorsunuz heralde. Buna takılmak diyelim. Neyse bugün içindeki bütün konuyla ilgili gereksiz mesajları silin. Bir daha takılmak falan da yok. Aynı şeyi bir troll dediğimiz kişi yapsa bu kadar tepki alınmazdı heralde.

Merhaba.

Evi arabasi olan cok güzel bi hamfendi ariyorum.

Eleştiriniz yönetimeyse açın bir konu tartışalım.

Eleştiriniz üyelere ise bunun genelde 2 açılımı oluyor. 1-) sosyal medyada trollük moda, bu yüzden burada da uzantılarını (özentilerini) bolca görüyoruz. 2-) yanıt kalitesi genelde atılan mesaj ve kullanılan üslupla doğru orantılı oluyor, yani kişi kendisi davet ediyor.

Örnek verecek olursak atarlı giderli konuşana çokça kullanılır ki kişi üslubuyla pekala haketmiş olabilir.

Konu dışı mesajları temizleyeceğim birazdan.
Bu konuda bir olumlu ivme yakalayacaksak konu açalım. Fakat konuya yazılacak, yazılacak ve yazılacak sonra herşeye kaldığımız yerden devam edeceğiz. Fazla bişey yazmadım sadece saygı ve sevgi ortamı yok dedim. Özlemiştim bunu bu forumda. Bence siz bu yöndeki eleştirinizi bana değilde uslubu bozuk olanlara verin. İnanın en doğrusu bu olur.

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:

Ayrıca iftira atmadım eğer atsaydım mesajıma beni kastediyorsun diye cevaplamazdın. Dünkü Real Madrid Takip Başlığı'da uzatma demedin mi ?

Zaten artık kolay bir biçimde ceza veriyorlar. Spoiler içinde caps attım diye 10 gün myc verdiler mesela..

Ne oldu da 3 gün MYC aldın bir anlatır mısın?

Neyse uzun hikaye zaten anlamamazlıktan geleceksiniz.

Bak hala aynı tavırlar, işte tek amacının şov olduğu buradan belli oluyor. Bir adaletsizlikten bahsediyorsan bana kanıtlarla gel ama gelemiyorsan da her konuya girip "şurası böyle, burası böyle" deyip durma. Dikkatimden kaçmıyor nerede forum hakkında kötü bir şey söyleniliyor anında orada bitiyorsun, sıktı şu tavırların artık.

Bak hala aynı tavırlar, işte tek amacının şov olduğu buradan belli oluyor. Bir adaletsizlikten bahsediyorsan bana kanıtlarla gel ama gelemiyorsan da her konuya girip "şurası böyle, burası böyle" deyip durma. Dikkatimden kaçmıyor nerede forum hakkında kötü bir şey söyleniliyor anında orada bitiyorsun, sıktı şu tavırların artık.
Şov peşinde değilim zaten kime şov yapacaksam artık.

İyi o zaman bundan sonra bir daha "bana ceza verdiniz hep böylesiniz" tarzı yazılarını görmek istemiyorum. Bu da sana son uyarım.
Tamam belki dozajımı artırdım ama bana verilen son cezada hatta ceza da almayayım herkes görmesin diye "spoiler içinde verdiğim" ekşi sözlükteki bir şaka-argo tanımı için ceza aldım. Hem de 10 gün..

Tamam belki dozajımı artırdım ama bana verilen son cezada hatta ceza da almayayım herkes görmesin diye "spoiler içinde verdiğim" ekşi sözlükteki bir şaka-argo tanımı için ceza aldım. Hem de 10 gün..

Tam olarak ne yazıyordu mesajında paylaşsana şurada bir.

Geri
Üst Alt