GSC Tanışma Alanı

"derdini.... " butonunun bir resmi

Nihayetinde küfür içeriyormuş, karşındaki üye rahatsız olmuşsa edilen küfürün cezası verilmiştir. Bence de esprili bir yaklaşım ama yaptığın kişi bunu böyle görmemiş olabilir.

Bu yüzden ceza haksız diyemezsin, mesela şikayet olmasa belki daha düşük bir ceza ile geçiştirilebilirdi.

Nihayetinde küfür içeriyormuş, karşındaki üye rahatsız olmuşsa edilen küfürün cezası verilmiştir. Bence de esprili bir yaklaşım ama yaptığın kişi bunu böyle görmemiş olabilir.

Bu yüzden ceza haksız diyemezsin, mesela şikayet olmasa belki daha düşük bir ceza ile geçiştirilebilirdi.
Üye de rahatsız olabilir ama hani bir uyarı falan gelebilir veya 1 gün myc alsam zaten o mesajın yanlış olduğunu anlardım. Benim sorunum ceza almam değil 10 gün ceza almam. Neyse artık dikkat edeceğiz mesajlarımıza.

Üye de rahatsız olabilir ama hani bir uyarı falan gelebilir veya 1 gün myc alsam zaten o mesajın yanlış olduğunu anlardım. Benim sorunum ceza almam değil 10 gün ceza almam. Neyse artık dikkat edeceğiz mesajlarımıza.

Kurallarda ne yazıyorsa o verilir.

Hahaha. Dostum haklısın ayrıca bazen çifte standar uygulanabiliyor burada fakat uzatmamak ve dikkatli olmak gerek :k19:

Açık konuşayım, profesyonel olduğu söylenen düzenlerde bile ne tutarsızlıklar dönerken, gönüllü olarak bu işin yapıldığı bir yerde herkesin istediğini yapmak imkansızdır.

Keza yüzde yüz herkese eşit davranmak istense bile kolay kolay yapılabilecek bir şey değil, bazı şeylerin üzerinde çok düşünmemek, hoş görmek gerek.

Açık konuşayım, profesyonel olduğu söylenen düzenlerde bile ne tutarsızlıklar dönerken, gönüllü olarak bu işin yapıldığı bir yerde herkesin istediğini yapmak imkansızdır.

Keza yüzde yüz herkese eşit davranmak istense bile kolay kolay yapılabilecek bir şey değil, bazı şeylerin üzerinde çok düşünmemek, hoş görmek gerek.

Haklisin renktaş. İnsanogluyuz biz robot değiliz. Ben olsam samimi olduğuma ben de yaparım. Ben Erman Toroglunun CANLİ YAYİNDA söylediği bir kelimeyi yazdım diye uzun bir ceza almıştım.
Anlayışlı olmak gerek yöneticilere. Orda sonuna kadar katılıyorum

Ceza vermek, adaleti tesis etmekte yetkili veya aracı olmak gerçekten çok zor bir şey.

Eğer yakınlık girerse veya göz ardı ederseniz bunları adaletten bahsetmek imkansız.

O yüzden, uzun lafın kısası, bugüne kadar uyarı veya editlediğim(iz) mesajların arasında pek çok muhabbetimin olduğu veya büyük saygı duyduğum insanlar da oldu ve olacak. (Aralarında kırılan abilerim, kardeşlerim de olmuştur maalesef)

Yasin senin o mesaja gelince, forumda espri yollu da olsa yanlış anlaşılmaya müsait, veya karşı tarafla polemiğe neden olabilecek mesajları editleyerek sahibine özel mesaj ile bunu bildiriyoruz, veya uyarıyoruz elimizden geldiğince (hepsini yakalamak da çok kolay değil haliyle).

Senin mesajı da raporlamıştı yanlış hatırlamıyorsam söylediğin kişi. Bu nedenle de üye den direk şikayet gelince, rahatsızlık yönünde ceza da kaçınılmaz oluyor.

Geri
Üst Alt