Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.344
- 20.143
- 3.313
....ve Ahmet Rüyadan uyanır.Yok kız Arif ile benim aramda kalınca beni seçecek o yüzden sıkıntı yok.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
....ve Ahmet Rüyadan uyanır.Yok kız Arif ile benim aramda kalınca beni seçecek o yüzden sıkıntı yok.![]()
Yok kız Arif ile benim aramda kalınca beni seçecek o yüzden sıkıntı yok.![]()
"derdini.... " butonunun bir resmi
Üye de rahatsız olabilir ama hani bir uyarı falan gelebilir veya 1 gün myc alsam zaten o mesajın yanlış olduğunu anlardım. Benim sorunum ceza almam değil 10 gün ceza almam. Neyse artık dikkat edeceğiz mesajlarımıza.Nihayetinde küfür içeriyormuş, karşındaki üye rahatsız olmuşsa edilen küfürün cezası verilmiştir. Bence de esprili bir yaklaşım ama yaptığın kişi bunu böyle görmemiş olabilir.
Bu yüzden ceza haksız diyemezsin, mesela şikayet olmasa belki daha düşük bir ceza ile geçiştirilebilirdi.
Üye de rahatsız olabilir ama hani bir uyarı falan gelebilir veya 1 gün myc alsam zaten o mesajın yanlış olduğunu anlardım. Benim sorunum ceza almam değil 10 gün ceza almam. Neyse artık dikkat edeceğiz mesajlarımıza.
Öyle tabii.Kurallarda ne yazıyorsa o verilir.
La bi sus AngaralıŞov peşinde değilim zaten kime şov yapacaksam artık.
Ankara merkez psiko herkesLa bi sus Angaralı
Hahaha. Dostum haklısın ayrıca bazen çifte standar uygulanabiliyor burada fakat uzatmamak ve dikkatli olmak gerek :k19:Ankara merkez psiko herkes![]()
Maalesef bazen olabiliyor. Daha fazla ceza yememek için susuyoruz o ayrıHahaha. Dostum haklısın ayrıca bazen çifte standar uygulanabiliyor burada fakat uzatmamak ve dikkatli olmak gerek :k19:
Hahaha. Dostum haklısın ayrıca bazen çifte standar uygulanabiliyor burada fakat uzatmamak ve dikkatli olmak gerek :k19:
Açık konuşayım, profesyonel olduğu söylenen düzenlerde bile ne tutarsızlıklar dönerken, gönüllü olarak bu işin yapıldığı bir yerde herkesin istediğini yapmak imkansızdır.
Keza yüzde yüz herkese eşit davranmak istense bile kolay kolay yapılabilecek bir şey değil, bazı şeylerin üzerinde çok düşünmemek, hoş görmek gerek.
Beşiktaşlı kız fakir mi çıktı?Merhaba.
Evi arabasi olan cok güzel bi hamfendi ariyorum.
Selam. Siz yokken ben vardım
Benim babam seninkinden yasca buyuk olursa buyuk ihtimal sen yokken ben vardim vitaminde olsam madde maddedir!!
Hg Cund
Beşiktaşlı kız fakir mi çıktı?
I am the one who knocks!