GSC Tanışma Alanı

Son bir iki postu dikkate alacak olursak, bu forumda insanların birbirine karşı bu kadar nazik ve saygılı olduğuna ilk defa şahit oluyorum. Burda insanlar genelde kes, lan gibi konuşuyorlar ve bu durum ilginçtir ki yönetimide rahatsız etmiyor.

Bu forumdaki kadar laubali ve saygısız postları başka hiçbir yerde görmedim. Ne diyelim inşallah daha saygılı, daha anlayışlı posyların atıldığı günleride görürüz.

GT-I9300 Tapatalk
Forumda adminlerde de var bu kes , lan , uzatma diye. Karşı gelsen , sen de ona yazsan 3 myc'den başlıyor ..

Yeni katılan arkadaşlara hoşgeldin deyip, konuyu şüpheci yaklaşımlarıyla eziyet veren bir hale sokan arkadaşların konu dışında kaldığını belirtelim.

Amacı nedir, eline geçer bilinmez.

Adminlere gelene kadae once kendimize bakalim
Niye ki ? Seviyeli konuşurken birden uzatma , kes diyen adminler yok mu ?

Hem niye üzerine alındın ki ben adminlere söylüyorum. Önce onların seviyeli olması lazım. Forum adminleri böyleyse üyelerin öyle olması son derece normal.

admin notu: Ben adminim alınma hakkım var sanırım. Seviyeli konuşurken adminler araya girip "kes lan" diyorlar demek? Epey ilginç.

Mahcup etmek istemem, bu tarz karalama kampanyalarına gerek yok deyip geçelim. Sıkıntın varsa raporlarsın memnuniyetle ilginirim.

A.Taşan

Moderatör tarafında düzenlendi:
Son bir iki postu dikkate alacak olursak, bu forumda insanların birbirine karşı bu kadar nazik ve saygılı olduğuna ilk defa şahit oluyorum. Burda insanlar genelde kes, lan gibi konuşuyorlar ve bu durum ilginçtir ki yönetimide rahatsız etmiyor.

Bu forumdaki kadar laubali ve saygısız postları başka hiçbir yerde görmedim. Ne diyelim inşallah daha saygılı, daha anlayışlı posyların atıldığı günleride görürüz.

GT-I9300 Tapatalk
Eleştiriniz yönetimeyse açın bir konu tartışalım.

Eleştiriniz üyelere ise bunun genelde 2 açılımı oluyor. 1-) sosyal medyada trollük moda, bu yüzden burada da uzantılarını (özentilerini) bolca görüyoruz. 2-) yanıt kalitesi genelde atılan mesaj ve kullanılan üslupla doğru orantılı oluyor, yani kişi kendisi davet ediyor.

Örnek verecek olursak atarlı giderli konuşana çokça kullanılır ki kişi üslubuyla pekala haketmiş olabilir.

Konu dışı mesajları temizleyeceğim birazdan.

Forumda adminlerde de var bu kes , lan , uzatma diye. Karşı gelsen , sen de ona yazsan 3 myc'den başlıyor ..
Adminlerde değil bizzat bende var isim de belirtseydin.

Sana kim karşı geldin diye 3 gün myc verdi?

Ben sana dün boş konuşma dedim ama sen bakıyorum hem iftira atıp hem de arkamdan sallıyorsun.

Ama senin hakettiğin olacak artık. En ufak hatanda ceza yiyeceksin en azından o zaman şu yazdıkların yalan olmamış olur.

Geri
Üst Alt