cumali balbazar
Cezalı
- 6 Ekim 2014
- 59
- 0
- 466
Aleykümselam nüfus müdürünü tanımak isterdim
en azından asil bir hayvanı temsil ediyorum peki apak ney?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aleykümselam nüfus müdürünü tanımak isterdim
en azından asil bir hayvanı temsil ediyorum peki apak ney?
Forumda adminlerde de var bu kes , lan , uzatma diye. Karşı gelsen , sen de ona yazsan 3 myc'den başlıyor ..Son bir iki postu dikkate alacak olursak, bu forumda insanların birbirine karşı bu kadar nazik ve saygılı olduğuna ilk defa şahit oluyorum. Burda insanlar genelde kes, lan gibi konuşuyorlar ve bu durum ilginçtir ki yönetimide rahatsız etmiyor.
Bu forumdaki kadar laubali ve saygısız postları başka hiçbir yerde görmedim. Ne diyelim inşallah daha saygılı, daha anlayışlı posyların atıldığı günleride görürüz.
GT-I9300 Tapatalk
Yav kardeşim sanki gerçek soyadınmış gibiBenimki en azından gerçek
![]()
HG hayri cundgercek soyadım. yetim hanede büyüdüğüm için soy ismimi koymak için için bana sordular bende bu soyismi söyledim öylede kaldı.
HG hayri cund
Hg dedik
gercek soyadım. yetim hanede büyüdüğüm için soy ismimi koymak için için bana sordular bende bu soyismi söyledim öylede kaldı.
Hg dedik
Eskiden kullandığın nickhoş buldukta, cund ney?
çikorita soy adi olan birisi de var miydi???
Eskiden kullandığın nick
Tamam cund tamam.ne eskisi renkdaş ilk defa üye oluyom.
Tamam cund tamam.
Neyse..haydaa şakamısın arkadaş neyden bahsediyon anlayamıyom bile konuyu açarmısın biraz nedir bu cund olayı?
Adminlere gelene kadae once kendimize bakalimForumda adminlerde de var bu kes , lan , uzatma diye. Karşı gelsen , sen de ona yazsan 3 myc'den başlıyor ..
Niye ki ? Seviyeli konuşurken birden uzatma , kes diyen adminler yok mu ?Adminlere gelene kadae once kendimize bakalim
Eleştiriniz yönetimeyse açın bir konu tartışalım.Son bir iki postu dikkate alacak olursak, bu forumda insanların birbirine karşı bu kadar nazik ve saygılı olduğuna ilk defa şahit oluyorum. Burda insanlar genelde kes, lan gibi konuşuyorlar ve bu durum ilginçtir ki yönetimide rahatsız etmiyor.
Bu forumdaki kadar laubali ve saygısız postları başka hiçbir yerde görmedim. Ne diyelim inşallah daha saygılı, daha anlayışlı posyların atıldığı günleride görürüz.
GT-I9300 Tapatalk
Adminlerde değil bizzat bende var isim de belirtseydin.Forumda adminlerde de var bu kes , lan , uzatma diye. Karşı gelsen , sen de ona yazsan 3 myc'den başlıyor ..