Alp Duman
Parçalı Üye
- 26 Eylül 2014
- 4.425
- 3.583
- 1.643
Fiyat bilgisi alabilir miyizGazoz kapağı açacağı tasarladım. Biraz modern dokunuşlar yaptım biraz da ortaçağı yansıtmaya çalıştım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fiyat bilgisi alabilir miyizGazoz kapağı açacağı tasarladım. Biraz modern dokunuşlar yaptım biraz da ortaçağı yansıtmaya çalıştım
Dmden gönderilmiştir efendimFiyat bilgisi alabilir miyiz
Guzel, kolay gelsin. Biz de boru dosuyoruz. Su aritma tesisleri de calisma alanimiz kapsaminda.3D cizim yapiyorum. Su arıtma tesisleri vs yapiyoruz sirket olarak
Ufak capta konut ya da sitelerede entrgrasyonunuz var mi hocam?yoksa hep buyuk olcekli duzene mi baglisiniz? (Ona gore 1 2 ozelden sorum olabilir)
Evli misiniz ?Yok malesef. O konuyla alakali projelerimiz yok. Sırf büyük ölcekli
Dikkat et aga @Furkan Korkmaz geçen de bu tip görsellerin cezası var diyordu.Gazoz kapağı açacağı tasarladım. Biraz modern dokunuşlar yaptım biraz da ortaçağı yansıtmaya çalıştım
Cezam kesilsin ağabeyDikkat et aga @Furkan Korkmaz geçen de bu tip görsellerin cezası var diyordu.
Bir şey olacağından değil işte. Hikaye anlatıyordu.Cezam kesilsin ağabey
Beni banlayacaksa yeni supmodum gözümün nuru @Mehmet Mehmetoglu banlasın.Bir şey olacağından değil işte. Hikaye anlatıyordu.
Beni banlayacaksa yeni supmodum gözümün nuru @Mehmet Mehmetoglu banlasın.
mönder boş yapmaDikkat et aga @Furkan Korkmaz geçen de bu tip görsellerin cezası var diyordu.
mönder boş yapma
cezayı hatırlattığın iyi oldu, forum üyesine ve hatta yönetimden birine hakaret içeren resim atmıştın dur cezanı vereyim adalet terazine oturtayım seni. Karın ağrın ne bilmiyorum ama her konuda imalı imalı bizlere karşı yorumlarına artık bir dur deme vakti. Postu atarken kendini çok zeki sanmanda ayrı bir kopartıyor@Uğur İz hani samimi olmayan kişiye alıntı yaptığın zaman dikkatli konuşmak gerekiyor du ?

Allah aşkına ver ve oturt hadi görelim.cezayı hatırlattığın iyi oldu, forum üyesine ve hatta yönetimden birine hakaret içeren resim atmıştın dur cezanı vereyim adalet terazine oturtayım seni. Karın ağrın ne bilmiyorum ama her konuda imalı imalı bizlere karşı yorumlarına artık bir dur deme vakti. Postu atarken kendini çok zeki sanmanda ayrı bir kopartıyor![]()
Burası çocuk parkı değil yaşınızı başınızı almış adamlarsınız, burda sizi kimse gütmeye ve eğitmeye mecbur değil. Normal ıq sahibi her insanda bunu anlar. İftiraya dayalı sürekli imalı mesajlar, hakaret içeren resimleri atıp ceza yememeyi düşünmek tamamen saçmalık. Tek mesaja veya olaya kinlenip bir insanı 1 yıl boyunca darlamakta tacizdir. Burası gönüllülük esasına dayalı yürüyen bir taraftar forumu sizin normal yaşamınızdaki psikolojk durumlarını, sorunlarınızı rahatlatacağınız yer değil kimsede size tahammük etmek zorunda değil.Allah aşkına ver ve oturt hadi görelim.
Evli misiniz ?