GSC Tanışma Alanı

Niye ki ? Seviyeli konuşurken birden uzatma , kes diyen adminler yok mu ?

Hem niye üzerine alındın ki ben adminlere söylüyorum. Önce onların seviyeli olması lazım. Forum adminleri böyleyse üyelerin öyle olması son derece normal.

admin notu: Ben adminim alınma hakkım var sanırım. Seviyeli konuşurken adminler araya girip "kes lan" diyorlar demek? Epey ilginç.

Mahcup etmek istemem, bu tarz karalama kampanyalarına gerek yok deyip geçelim. Sıkıntın varsa raporlarsın memnuniyetle ilginirim.

A.Taşan
Sen yardim için actigim bir konuya dalip "derdini s.. " yaziyorsun kalkmis espriden şakadan bahsediyorsun böyle iş olmaz alinti yapip küfür mü edeyim ya da o mesaji atmani gerektirecek ne var ben de raporladim diğer turlu ceza verilmeseydi o zaman tam anlattiginin tersine bir durum olurdu.

Burada senin ceza alman kimsenin cebine bisey koymaz forumun selayeti acisindan verilir cezalar olayi şahsi yorumlayacagina ayni duruma düştüğünde sikinti etmeyeceksen ciddi geniş bir nefse sahipsindir.

Merhaba arkadaşlar. Adım Doğan Gündoğdu. İstanbulda yaşıyorum. yıllardır aslantepe.biz forumunu takip etmeye çalıştım. buraya katılmak için geç kaldım sanırım. yaş 28, şehir plancısı ve gayrimenkul değerleme uzmanıyım. memnun oldum renkdaşlar :)

hoşbulduk renkdaşlar. sanırım burası daha aktif bir forum. buna çok sevindim.

Geri
Üst Alt