GSC Tarihinde Temiz Eurovision Yoktur!

Alıcı:

1. 15.01.2016, 15:57

• [*=center] Alpay Asma

[*=center]Süper Moderatör
      [*=center]
      smod.png

[*=center]
    • Alınan Beğeniler: 7240

Rainbow ya senin ya da Muhammed'indir.

Zevkli şarkı o ise iddialı olur ilk 2 yapar. Tek sıkıntısı 23. sırada play-list de.

Benim şarkı da bence fena değil ama o da 1. sıradan olduğu ve daha önce şampiyon olduğu için dezavantajlı.​

Alıcı:

1. Dün, 20:44

• [*=center] Alpay Asma

[*=center]Süper Moderatör
      [*=center]
      smod.png

[*=center]
    • Alınan Beğeniler: 7240

Floyd alabilir bu sefer brnde 10 verdim.Bence Ayberk Agabey'in o şarkı. :D

Elvis 3 defa şampiyon oldu hepsi de kedi. Ne bileyim gireceğini onunla. :D

Ama 5-6 olabilirmis yine de Blackmore ile yer değiştirip.​

Açık açık konuşmak yasak şarkılar hakkında ama özelden serbest oda güzel.

Adımı lekeletmem. :D

Bütün ö.m'larıma bakabilirsiniz.

Şike yapan var mıdır bilmiyorum ama benim burada muhabbetim olan herkes pırıl pırıl insanlar. Onların yapmasına da imkan yok.

large.gif

Sıramı savdım, savunmamı yaptım.

Yarışmanın müdavimlerinin adını da lekeletmem. :D

Lafı geçmişken bugün açıklanan yarışma sonuçları ile beraber logomuza bir yıldız daha ekledik hamdolsun :asd22:

28XEDv.png

Bu yıldız bir takım çalışmasıdır. Can kardeşimize nasip olmuştur.

Muhammed'i yarışmaya zorla sokan sen ve ben de 7. yıldızın yine mimarlarıyız bir nevi. :D

Şike değil şike şike. :oley:

Konuyu İsviçre mahkemelerine taşımalıyız :31:

Alpayım bahsettiği yarışmadaki jüri üyeliğimle hesabımdaki artı hareketleri karşılaştırdım.

Alpay olayları çarpıtarak anlatıyor zaten bu x2 demesinden belli halbuki ben ona x3 hakkım olduğu için 36 puan vermiştim. Aydını verdiğim düşük puanla 3. sıraya itmiş, Emrahı ise 2. liğiyle baş başa bırakmıştım.

Peki ben bunu neden yaptım? Sorunun cevabı Alpay Asma ve yarışmayı düzenleyen arkadaştadır. Yarışmayı düzenleyen arkadaşın ismini vermek istemiyorum ancak o kendisini biliyor.

Sıra geldi ikinci iddiaya.

Özgür Aslanın Arnavut Kaldırımları ile birinci olduğu yarışmada da ben jüri idim, kendisinin birinciliği şaibelidir ve o yarışmada sonuç tamamen lobi faaliyetleri ile belirlenmiştir.

Aksini ispat etmeye davet ediyorum sizleri.

Alpayım bahsettiği yarışmadaki jüri üyeliğimle hesabımdaki artı hareketleri karşılaştırdım.

Alpay olayları çarpıtarak anlatıyor zaten bu x2 demesinden belli halbuki ben ona x3 hakkım olduğu için 36 puan vermiştim. Aydını verdiğim düşük puanla 3. sıraya itmiş, Emrahı ise 2. liğiyle baş başa bırakmıştım.

Peki ben bunu neden yaptım? Sorunun cevabı Alpay Asma ve yarışmayı düzenleyen arkadaştadır. Yarışmayı düzenleyen arkadaşın ismini vermek istemiyorum ancak o kendisini biliyor.

Doğrudur x3 idi. Sonra x2 oldu ve de jüri tarihe karıştı. :D

Lana Del Rey gibi muhteşem bir kadını seviyorsan suçum ne. Gayet de güzel şarkıydı.

2014 yaz aylarında açılan Derin GSC twitter hesabında ESC'de şikenin nasıl döndüğü belgelenmişti. Ve sonra ne olduysa o hesap da kapandı bir şekilde. Kim kapattı neden kapattı ? Uyan GSC halkı..

Jürinin tarihe karışma sebebi verilen oylarla lobi ile birinciliği engelliyor olmasıydı. Verilen 36 ya da 24 puan ciddi fark oluşturuyordu.

Bu konuda da yapılan konuşmalar ve faaliyetler eimde.

İki değil ikisi de aynı Ömer.

Emrah Sting ile girmişti 5. Eurovision yarışmasına. Ben Lana Del Rey-Blue Jeans ile girmiştim.

O zaman jüri vardı. Son oy da 12 puan almıştım Kerim Zengin'den, ve jüri oyları x2 olduğu için de geriden gelip şampiyon olmuştum.
gec bu laflari ya

Geri
Üst Alt