GSC Tarihinde Temiz Eurovision Yoktur!

86 yarışma ile ilgili her şeyi anlatamam ancak şike karışmayan yarışma yok arkadaşlar. Bundan sonra da olmayacak. Dün gece bile sayısız lobi mesajı döndü forumda ancak herkes üç maymunu oynuyor nedense.

O zaman şikeye bi ben karışmadım, kendimden biliyorum :D

komodolar olarak emrah adminle madridde bir gorusmemiz oldu evet
ama sikeye bulasanlar icin tedbir istedik sadece buydu.

konusmalari kayit aldik idpat sunabiliriz mahkemede

en.temiz yarismacilsr komodolardir.
5 kisi katilip en iyi derecemiz 5. lik olduguna gore iftirada bir yere kadar

te doy una hostia

Madrid görüşmemizin kayıtlarının paylaşılmasını istemiyorum zira adımın bu davanın tapelerinde yer almasını istemem.

Tapatalk

O değil de Ismail ARIK'ın Madrid'in en lüks restaurantında ısmarladığı tapas çok lezzetliydi teşekkürler İsmailcim

Tapatalk

Dediğim gibi konu geyiğe sarıp kapatılmaya çalışılıyor. Suçlular ise inlerinde yeni eurovisionları bekliyor şike yapmak için.

Kanit varsa elinde paylas kimin ne bok oldugu anlasilsin... Boyle atip tutmakla olmuyor maalesef...

Forumda tapelerin degerlendirilip cezalarin karara baglanacagi, Eurovision bataginin icinde olmayanlarin yurutecegi bir sorusturma ve mahkeme surecinin yurutulmesi elzemdir.

adi da temiz plaklar operasyonu olsun ya da temiz mikrofonlar, anket acilabilir :D

Sike playlist'e yansimadi. Sike yaptiysam kendim icin yaptim. Bugün olsun, aynisini tekrar yaparim. Yapmazsam serefsizim. Bi saniye terettüt edersim serefsiz kere serefsizim.

Geri
Üst Alt