GSC Tarihinde Temiz Eurovision Yoktur!

Para konuşalım. Artık ben kazanmak istiyorum.

Elimde bazı yarışmalar esnasında özel mesaj yoluyla yapılan konuşmalar var.

Süreç şöyle işliyor, her yarışmada bir lobi oluşuyor ve bu lobi kendi aralarında birbirlerine yüksek puanlar veriyorlar. Bu lobi farklı yarışmalarda farklı ekiplerden oluştu. Şikeye bulaşmayan üye hemen hemen yok.

Bunun dışında jüri olarak bulunduğum yarışmalarda da net olarak şike yapıldığını gördüm.

kedi köpek lobisi işin içindedir

kedi lobisi şike yapmaz. Orada bir anlaşalim. Dürbünlü elimde. Mundar ederim Şükrü. Diger lobilerde her türlü dalavare olur.:38573:

admin bey lütfen belgeleyelim. Tanju Bey'in alpay'dan para dolu çanta alirken görülmüş. elinizde fotograflar var diyorlar. Lütfen foruma sunalim. kelle istiyoruz.:atess:

ben hep diyorum bakın bu GSE'lere dikkat edin! Galatasaray liseli kongre üyelerinden farkları yok bunların diye, kim bilir ne komisyonlar dönüyor...

atec59f-c3bcfleyerek-sc3b6nmez.jpg

Birisi de demiyor ki ben şike yaptıysam kendim için değil lobim için yaptım diye :D

Birisi de demiyor ki ben şike yaptıysam kendim için değil lobim için yaptım diye :D

Onu anca Aziz gibi karaktersizler söyler.

Forumda bu açıklamayı yapabilecek renktaş yoktur inanmıyorum.

He şike var mıdır ? Ağa babası vardır. Şikeyi foruma @Alpay Asma smod getirmiştir.

Böyle de diyince ben Aziz gibi konusmus oldum :asd:

Son düzenleme:
Elde edilen kara paranın Kanada üzeri Tuncay Tum tarafından aklandığına dair söylentiler var kulislerde.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Evet arkadaşlar kimse üstlenmiyor suçu, geceye kadar bekleyeceğim, aksi taktirde isimleri açıklamaya başlayacağım. Elimde tüm belgeler ve kayıtlar mevcut.

Dibine kadar batmışsınız... YARGILANACAKSINIZ!

operasyonun adını koyuyorum.

#TemizSaksafonlaroperasyonu​

Recep Içfindik ve Burak Pakdemir bu kirli gerçekleri bildikleri için desifre edildiler zaten

"Paraleller" diyip temize cıkabilir eurovison severler. :D

Hobaa Gsc'nin efsane konularından biri daha bazen eurovision olayı ilgimi çekiyordu fakat buraya da şike bulaşmış.Forum içinde gizli aziz yıldırımlar varmış demekki :)

Seninleyiz KERİM ADMİNİM

birileri ahmet kolkoparan ve Abdullah admin gibi önemli simge isimleri dahi devreye sokucak sana baskı yapıp yıldırmaya çalışıcaklar aslan türkoğlu gibi para babaları sus payları yolluyacak bunlar olucak hazırlıklı olalım bu lobilerin hepsi amatör kümeye düşürülecek...

Kedi Lobisi üyeleri müsterih olsun, mazimiz pirüpaktır. Hiç bir kirli işin içerisinde bulunmadık.

Kokarcalar düşünsün :D

Geri
Üst Alt