GSC Tenis Başlığı

Djokovic müthiş bir olimpiyat geçirdi bence. Bu sefer djokovic kazanacak.

BNP Paribas Open olarak da bilinen Indian Wells Masters finalini Kaliforniya'da Drapper kazandı.

Turnuvaya 13. sırada katılmıştı.

Kaynak 1

Kaynak 2

Ödül çok yüksek olmayınca Djokovic, Medmedev, Zverev, Alcaraz gib isimler erken pes etmişler.

Novak Djokovic: "Kral Leo'nun tribünde olması büyük bir onur. Sanırım Messi'nin önünde ilk kez oynuyorum ve dürüst olmak gerekirse biraz gergindim."

"Ailesiyle birlikte geldiği için çok minnettarım. Kariyeri boyunca dünyanın büyük bir kısmı gibi ben de onun her zaman hayranı oldum."

1000105527.webp

Djokovic Miami Open'da finale yürüyor.

19 yaşında Jakup Mensik, Miami Open'da finalde Djokovic'i devirip şampiyonluğu göğüslemişti.

5-13 Nisan tarihlerinde ATP Tour Monte-Carlo Masters oynanıyor.

Çeyrek final eşleşmeleri:

Alejandro Davidovich Fokina (ESP) vs Alexei Popyrin (AUS)
Arthur Fils (FRA) vs Carlos Alcaraz (ESP)
Grigor Dimitrov (BUL) vs Alex de Minaur (AUS)
Lorenzo Musetti (ITA) vs Stefanos Tsitsipas (GRE)

Bugün oynanan maçlarda Minaur 2-0, Alcaraz 2-1, Fokina 2-0 galip gelerek yarı finale yükseldiler. Birazdan 17:30'da Musetti-Tsitsipas maçı S Sport Plus'da başlıyor.

Şampiyonluk ödülü 947K €

1744382062897.webp

1744382191643.webp

1000001347.webp

Monaco'da kazanan Alcaraz. Yaklaşık 1 milyon dolar ödülün sahibi oldu.

Fransızlar işin reklam tarafını çok iyi yapıyor.

Turnuvada finale yaklaşırken gözüne sokarlar herkesin kupayı. Neticede Eiffel gibi bir demir yığınını dünyaya satabiliyorlar.

Geçen gün oynadım bikaç ay aradan sonra 2 gün üst üste oynayınca boynumun sağ tarafı inanılmaz ağrıdı ama değdi yani bi de yendim ikisini de artistlik yapıyorlardı yok şöyle oynarız yok böyle yeneriz diye 300g raket 25lik kordajlarımla hiç zorlanmadım federer gelse bu raketi kontrol edemez teflon tava gibi oldu raket

Erkeklerde ilk finalist Alcaraz
Akşam seansında Sinner-Djokovic maçı var

Geri
Üst Alt