Ulaş Metin
10 Numara!
- 10 Ocak 2025
- 11.407
- 6.340
- 1.073
Musetti direnemedi.Erkeklerde ilk finalist Alcaraz
Akşam seansında Sinner-Djokovic maçı var
Sinner de ayıklar akşama.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Musetti direnemedi.Erkeklerde ilk finalist Alcaraz
Akşam seansında Sinner-Djokovic maçı var
Sinner bence de favoriMusetti direnemedi.
Sinner de ayıklar akşama.
Murray ve del potro gerçekten büyük oyunculardı ama fede ve nadal gibi GOAT lar yüzünden gün yüzü görmedi .Zamaninda Nadal, Federer, ve Djokovic uclusu inanilmaz seyler izlettirdi bize. Aralarindan en az sevdigim Djoko olmasina ragmen duygulanarak izledim. 38 yasindaki adam dunya 3 numarasini madara etti. Bu uclu yuzunden Murray, Del Potro, Wawrinka gibi yigitler telef oldu.
Tek el backhandde top spin vurmak niye bu kadar zor yaw
Herif 3.5 kilo raketle oynuyormuş ağır raketle daha kolay oluyordur belkiBi tek federer vurubiliyor öyle rtaş
Tek el backhand kralı nadaldır(onun da sebbebi esas sağlak olması)Tek el backhandde top spin vurmak niye bu kadar zor yaw
Top 3'nin en az birinin oynadigi majorlerin %80'ini yine bu ucluden biri kazanmis. Ozellikle Delpo'yu cok severdim, sakatliklar da birakmadi adamin pesini.Murray ve del potro gerçekten büyük oyunculardı ama fede ve nadal gibi GOAT lar yüzünden gün yüzü görmedi .
Şimdi sinner djoko maçı çok keyifli tavsiye ederim.
Reys benim bile amatör bir topçu olarak omzumda bu sebepten kalıcı sakatlık var nadalı anlıyorum da federer nasıl bu kadar stabil kalabildi yıllarca anlayamıyorum doğrusuTek el backhand kralı nadaldır(onun da sebbebi esas sağlak olması)
O bile o kadar sert gelen topa ters ivmeyi yakalatabilmek için kaç defa sakatlık yaşadı, tek el backhand hassasiyeti mükemmel bir çalışma ve yetenek istiyor.
Federerin yürüyerek yendiği çok maç izledim öyle bir saf yetenek bir daha görmeyebiliriz, tenis daha çok nadal- alcarez gibi çalışkan makinelerin sporu oluyor. Raket özelliklerini senin kadar bilmiyorum renktaşım yorum yapmam saygısızlık olur.Reys benim bile amatör bir topçu olarak omzumda bu sebepten kalıcı sakatlık var nadalı anlıyorum da federer nasıl bu kadar stabil kalabildi yıllarca anlayamıyorum doğrusu
Bence raketiyle alakalı ağır olduğu için harcadığı anlık güç azalıyor ve dayanıklılığa kalıyor iş biraz nadal en son pure aero kullanıyordu daha yumuşak bir raket o raketle sakatlanması daha olası diye salladım şu an
Evet slicelardan bahsediyor herhaldeNadal çift el bekend değil miydi yahu !!
b de o kadar az hareket edip zamanlama konusunda hiç sorun yşamaması da çok saçma herif eski tip 10 numara gibi haklısınFedererin yürüyerek yendiği çok maç izledim öyle bir saf yetenek bir daha görmeyebiliriz, tenis daha çok nadal- alcarez gibi çalışkan makinelerin sporu oluyor. Raket özelliklerini senin kadar bilmiyorum renktaşım yorum yapmam saygısızlık olur.
Tek el backhandi de kullanıyordu, ondan bahsediyorum.Nadal çift el bekend değil miydi yahu !!