- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.362
- 1.788
Bileğinden sakatlanan Dominic Thiem de Wimbledon'a katılamıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bileğinden sakatlanan Dominic Thiem de Wimbledon'a katılamıyor.
Bir yükselemedi. Bir ileri bir geri.işportanın teki
Her 5 yılda bir Marsel gibi ilk 100 e giren tenisçi çıkarabilirsek öp de başına koy, bu kadar da gömmeyin adamı. Backhandi vasat bile olsa ilk 20 ye girerdi...4 maç mı ne oynadığı RG yu ''Ace kralı'' olarak tamamlamıştı...yeni marsel ilhan ?
İşte sorun bu tenis sadece iyi servis kullanmak değildir. Türkiye'den tenis oyuncusunun çıkmaması ayıptır. Savaşın ortasından Djokovic çıkardı Sırbistan. Ben dünya gözüyle Grand Slam'de final oynayacak bir Türk göreceğime inanmıyorum. Yarı final bile göremeyiz.Her 5 yılda bir Marsel gibi ilk 100 e giren tenisçi çıkarabilirsek öp de başına koy, bu kadar da gömmeyin adamı. Backhandi vasat bile olsa ilk 20 ye girerdi...4 maç mı ne oynadığı RG yu ''Ace kralı'' olarak tamamlamıştı...
Ben tenisin sadece iyi servis kullanmak olduğunu mu söyledim?..Forehandi de, fiziği de gayet iyiydi ki ilk 100 e girdi adam, boru değil...Bizim milyonlar alan futbolcularımızdan kaçı Dünyanın en iyi ilk 100 ü arasına girebilir, hatta var mıdır ki öyle biri?..İşte sorun bu tenis sadece iyi servis kullanmak değildir. Türkiye'den tenis oyuncusunun çıkmaması ayıptır. Savaşın ortasından Djokovic çıkardı Sırbistan. Ben dünya gözüyle Grand Slam'de final oynayacak bir Türk göreceğime inanmıyorum. Yarı final bile göremeyiz.
KralArda bir dönem top 10 oyuncuydu.Ben tenisin sadece iyi servis kullanmak olduğunu mu söyledim?..Forehandi de, fiziği de gayet iyiydi ki ilk 100 e girdi adam, boru değil...Bizim milyonlar alan futbolcularımızdan kaçı Dünyanın en iyi ilk 100 ü arasına girebilir, hatta var mıdır ki öyle biri?..
Yahu ne top 10 u Allah aşkına?..O dönemdeki oyuncuları bir gözünün önüne getir bakalım...KralArda bir dönem top 10 oyuncuydu.
Yıllık performans bazında bakıyoruz renttas. Ligi alip clyi son saniyede verdikleri dönem topondur.Yahu ne top 10 u Allah aşkına?..O dönemdeki oyuncuları bir gözünün önüne getir bakalım...
Ben ilk 100'e girmesini küçümsemiyorum. Ortada kupa, turnuva başarısı olmayınca anlamı olmuyor ki zaten o 100'de pek duramıyorsunuz.Ben tenisin sadece iyi servis kullanmak olduğunu mu söyledim?..Forehandi de, fiziği de gayet iyiydi ki ilk 100 e girdi adam, boru değil...Bizim milyonlar alan futbolcularımızdan kaçı Dünyanın en iyi ilk 100 ü arasına girebilir, hatta var mıdır ki öyle biri?..
Atletico kadrosu içinde ilk 10 a girer, hatta ilk 5 i de zorlar belki ama ötesi olmaz...Yıllık performans bazında bakıyoruz renttas. Ligi alip clyi son saniyede verdikleri dönem topondur.
Atletico kadrosu içinde ilk 10 a girer, hatta ilk 5 i de zorlar belki ama ötesi olmaz...
Wimbledon'da kuralar çekildi.
Djokovic'in olası şampiyonluk yolu
1R - Draper
2R - Anderson
3R - Fokina
4R - Monfils / Gorin
ÇF - Rublev
YF - Tsitsipas / Agut
F - Federer / Medvedev / Zverev / Berrettini
Federer'in olası şampiyonluk yolu
1R - Mannarino
2R - Gasquet / Sugita