GSC Tenis Başlığı

Bileğinden sakatlanan Dominic Thiem de Wimbledon'a katılamıyor.

yeni marsel ilhan ?
Her 5 yılda bir Marsel gibi ilk 100 e giren tenisçi çıkarabilirsek öp de başına koy, bu kadar da gömmeyin adamı. Backhandi vasat bile olsa ilk 20 ye girerdi...4 maç mı ne oynadığı RG yu ''Ace kralı'' olarak tamamlamıştı...

Her 5 yılda bir Marsel gibi ilk 100 e giren tenisçi çıkarabilirsek öp de başına koy, bu kadar da gömmeyin adamı. Backhandi vasat bile olsa ilk 20 ye girerdi...4 maç mı ne oynadığı RG yu ''Ace kralı'' olarak tamamlamıştı...
İşte sorun bu tenis sadece iyi servis kullanmak değildir. Türkiye'den tenis oyuncusunun çıkmaması ayıptır. Savaşın ortasından Djokovic çıkardı Sırbistan. Ben dünya gözüyle Grand Slam'de final oynayacak bir Türk göreceğime inanmıyorum. Yarı final bile göremeyiz.

İşte sorun bu tenis sadece iyi servis kullanmak değildir. Türkiye'den tenis oyuncusunun çıkmaması ayıptır. Savaşın ortasından Djokovic çıkardı Sırbistan. Ben dünya gözüyle Grand Slam'de final oynayacak bir Türk göreceğime inanmıyorum. Yarı final bile göremeyiz.
Ben tenisin sadece iyi servis kullanmak olduğunu mu söyledim?..Forehandi de, fiziği de gayet iyiydi ki ilk 100 e girdi adam, boru değil...Bizim milyonlar alan futbolcularımızdan kaçı Dünyanın en iyi ilk 100 ü arasına girebilir, hatta var mıdır ki öyle biri?..

Ben tenisin sadece iyi servis kullanmak olduğunu mu söyledim?..Forehandi de, fiziği de gayet iyiydi ki ilk 100 e girdi adam, boru değil...Bizim milyonlar alan futbolcularımızdan kaçı Dünyanın en iyi ilk 100 ü arasına girebilir, hatta var mıdır ki öyle biri?..
KralArda bir dönem top 10 oyuncuydu.

Ben ilk 100'e girmesini küçümsemiyorum. Ortada kupa, turnuva başarısı olmayınca anlamı olmuyor ki zaten o 100'de pek duramıyorsunuz.

Grand Slam için demiyorum. Ana tabloya katılmak bile başarı. Bazı seneler bunu turnuvalarda başardı. Grand Slamlerde ikinci tura çıktığı da oldu ama ATP1000 turnuvaları 500, onu geçtim 250'de bile adı yok. Bu turnuvalarda yokken ortada başarı varmış demek tuhafıma gitti. Yanlis anlamayın.

Düzenli olarak 3-5 yılda bir ilk 100 oyuncusu çıkarırsak içlerinden biri kafaya da oynar belki zamanla...

Sanki bütün sporlarda çok başarılıyız da tenis eksik kaldı?..Hangi atletimiz, hangi yüzücümüz tepe organizasyonlarda final serisinde yarışabiliyor, madalyadan filan vazgeçtim?..

Wimbledon'da kuralar çekildi.

Djokovic'in olası şampiyonluk yolu

1R - Draper
2R - Anderson
3R - Fokina
4R - Monfils / Gorin
ÇF - Rublev
YF - Tsitsipas / Agut
F - Federer / Medvedev / Zverev / Berrettini

Federer'in olası şampiyonluk yolu

1R - Mannarino
2R - Gasquet / Sugita
3R - Norrie
4R - Carreno Busta
ÇF - Medvedev
YF - Zverev / Berrettini
F - Djokovic / Tsitsipas

Kadınlarda da Simona Halep şampiyonadan çekilmiş.

Wimbledon'da kuralar çekildi.

Djokovic'in olası şampiyonluk yolu

1R - Draper
2R - Anderson
3R - Fokina
4R - Monfils / Gorin
ÇF - Rublev
YF - Tsitsipas / Agut
F - Federer / Medvedev / Zverev / Berrettini

Federer'in olası şampiyonluk yolu

1R - Mannarino
2R - Gasquet / Sugita
3R - Norrie
4R - Carreno Busta
ÇF - Medvedev
YF - Zverev / Berrettini
F - Djokovic / Tsitsipas

ne zmn başlıyor Bahri

Wimbledon bugün başlıyor. Yayın hakları S Sport, S Sport Plus'ta.

Ancak TRT Spor da önemli karşılaşmaları yayınlayacak sanırım. Bugün 15.30'da oynanacak Djokovic - Draper karşılaşması S Sport ve TRT Spor'da canlı yayınlanacak.

Geri
Üst Alt