Geriye kalanlar içinde bir tek Hurkacz belki direnç koyabilir, Djokovic' e karşı...
novağa karşı yemez o servisler. böyle uzun adamları çok kolay çözüyor zaten dünyanın en iyi returncüsü herif
hele finalde.. imkansızdan bir tık ileri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geriye kalanlar içinde bir tek Hurkacz belki direnç koyabilir, Djokovic' e karşı...
Kariyende ki ilk wimbledon ceytek finalymis galiba karsindaki de ne.olursa.olsun fedex bu adamlari ulan yenebilirmiyim acaba ihtimali bile akla gelse el ayak dolasir birbirineSertaç tüm itirazlarını saçma sapan sebeplerle eritti. Bu ne panik anlamadım.
Belki bir nebze diye dedim zaten; iyi gününde olur, servisleri tutarsa vs vs, zor tabii. Yükselişte olan bir oyuncu, size ına göre hareket yeteneği de gayet iyi...novağa karşı yemez o servisler. böyle uzun adamları çok kolay çözüyor zaten dünyanın en iyi returncüsü herif
hele finalde.. imkansızdan bir tık ileri
Manyak ya sanki bir tarafı mıncıklandı.ne bağırıyon deli karı.
Bu haliyle Federer kolay rakip olurdu. Umarım tam yanılırsın da Djokovic kazanamaz...Tenis geleneğine yakışmayacak belki ama bu sonuç beni ziyadesiyle memnun ediyor. Djokovic Golden Slam'i hak ediyor ve bunu yapması için her şeyi yapmalı.
Merkez kortun baskısını biliyorsunuz. Djokovic çok etkileniyor Federer'e karşı. O yüzden Federer'ii finalde görmek istemiyorum. Tabi Djokovic yarı finali geçerse.Bu haliyle Federer kolay rakip olurdu. Umarım tam yanılırsın da Djokovic kazanamaz...
Federer' in en iyi zamanlarında bile sıkça o baskıyı kaldırabildi Djokovic. Bu haliyle Djokovic' le karşılaşmaması Federer' in hayrına oldu, net...Merkez kortun baskısını biliyorsunuz. Djokovic çok etkileniyor Federer'e karşı. O yüzden Federer'ii finalde görmek istemiyorum. Tabi Djokovic yarı finali geçerse.
İnanın Hurkacz'in baskısından daha çok zorlar.