GSC Tenis Başlığı

novağa karşı yemez o servisler. böyle uzun adamları çok kolay çözüyor zaten dünyanın en iyi returncüsü herif
hele finalde.. imkansızdan bir tık ileri
Belki bir nebze diye dedim zaten; iyi gününde olur, servisleri tutarsa vs vs, zor tabii. Yükselişte olan bir oyuncu, size ına göre hareket yeteneği de gayet iyi...

Berrettini ve Shapovalov, Djokovic için kolay lokma, keza Federer de dayanamaz artık...

herif en iyi oyununu tie break'te oynadı, file önünde verdiği 3 puanla seti hediye etti. artık geçmişine değil geleceğe yatırım yapmalıyız.

Federer' in ayakları artık yeterince iyi çalışmadığı için pozisyon almakta zorlanıyor ve basit hatalar kaçınılmaz oluyor. Boşuna ''Tenis ayakla oynanır'' denmiyor yani...

Getirin challengerlari federer kardesim wimbledon kazanacak.

Federer mental olarakta.birakti gibi vaybe belkide son kez izliyoruz federeri wimbledon da zaman kimseye acimiyor

ikinci set batırışı federeri bitirdi kafa olarak
seti kapatabilseydi alırdı muhtemelen maçı

Tenis geleneğine yakışmayacak belki ama bu sonuç beni ziyadesiyle memnun ediyor. Djokovic Golden Slam'i hak ediyor ve bunu yapması için her şeyi yapmalı.

Bu haliyle Federer kolay rakip olurdu. Umarım tam yanılırsın da Djokovic kazanamaz...
Merkez kortun baskısını biliyorsunuz. Djokovic çok etkileniyor Federer'e karşı. O yüzden Federer'ii finalde görmek istemiyorum. Tabi Djokovic yarı finali geçerse.

İnanın Hurkacz'in baskısından daha çok zorlar.

2019 da o baskiya ragmen yendi federeri burda belkide tenis tarihinin seyirci bazinda en tek tarafli maciydi ona ragmen kazandi nole zaten ondan baskasida bunu basaramaz inanilmaz bir herif

Merkez kortun baskısını biliyorsunuz. Djokovic çok etkileniyor Federer'e karşı. O yüzden Federer'ii finalde görmek istemiyorum. Tabi Djokovic yarı finali geçerse.

İnanın Hurkacz'in baskısından daha çok zorlar.
Federer' in en iyi zamanlarında bile sıkça o baskıyı kaldırabildi Djokovic. Bu haliyle Djokovic' le karşılaşmaması Federer' in hayrına oldu, net...

Bu ''TIRT'' ne saçma kurum yahu!..Canlı devam eden çeyrek final maçı var, tutmuşlar Djokovic' in oynadığı, bana göre seyir zevki de olmayan diğer çeyrek final maçının tekrarını veriyorlar. SSpor la anlaşmaları gereği olabilir diyeceğim ama sanmıyorum...

Geri
Üst Alt