GSC Tenis Başlığı

Arkadaşlar en fazla son set oynanıyor zira wimbledon geleneklerine göre mahalli saatle 23:00'da kort boşaltılmak zorunda...Yani bizim saatimize göre son 34 dakika...Mahalli saat dediğimiz de Greencwich'in ta kendisi...Ulan wimbledon sen ne asil bir organizasyonsun ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Spikerin nadal askiyla maci anlatmasi beni irrite etmekte.

Aristokratlar gece yarısından önce yatar :) Şaka bir yana Djokovic-Anderson finali geldi zira 2-1 öne geçti setlerde pis çetnik...Şimdi bir de dinlenip gelecek yarına 3-1 ile alır gibi...Anderson inşallah dinlemeye geçer ve çetnik noleyi diker...Hürmetler...

Nadal böyle nemli ortamları sevmez.Çatının kapanması alehine olmasına rağmen iyi oynadı.Yarın çatı açılırsa temiz havada temiz temiz işlem yapacaktır elbet :cigara::cigara:

Şu an oturdum ekran başına çim bakımını izliyorum keyifle bu wimbledon ne menem bir şey yahu...Eskiden premier leguede bir de wimbledon futbol takımı vardı...Siyahileri canavar gibiydi...Sanki premier league eskiden daha bir asil miydi ne???

Çok ballı bu djokovic. İlk maçın sayesinde galip gelecek.

Çok ballı bu djokovic. İlk maçın sayesinde galip gelecek.

Alakası yok Cem Bey. Djokovic eski ritmini yakalamış durumda. Ayrıca tarihi hatırlamıyorum ama Fransa Açık'ta Novak Djokovic önde giderken yağan yağmur sebebiyle ertesi güne kalan maçta yenilmişti. Aralar sanılanın aksine Djokovic'e hiç yaramıyor. Özellikle dün gece ritmini bulmuşken ara verilmesi hiç iyi olmadı. Bugün yerel saatle 13.00'da başlayacak karşılaşma. O sıcakta Djokovic'in çok zorlanacağını düşünüyorum.

Dördüncü sette Nadal 3-0 öne geçti. Djokovic’in dün geceki halinden eser yok.

Ama

Djokovic’i tanıyanlar sakatlığı yoksa biraz sonra neler yapacağını çok iyi biliyor olmalılar :)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ve beklenen oldu.

3-3

Durumu şu şekilde özetleyelim. Nadal bugünkü ilk oyunu, kendi servis oyununu 16 dakikada bitirdi. Sonrasında servis kırdı yine kendi oyununu aldı ve toplamda 24 dakikada 3-0 oldu.

Sonrasında Djokovic oyunu eline aldı ve 8 dakikada 2 servis oyunu bir servis kırarak durumu 3-3’e getirdi.

Bu veriler her şeyi özetliyor ve kimin kazanacağını sanki bize gösteriyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt