GSC Tenis Başlığı

Mal mal servisleri verirsen böyle olur işte.

Kralokoviçe sampiyonluk geliyieahh

Federer hayranıyım ama bu maç hayatımda izlediğim en iyi 3 maç arasındaki yerini alır

Bir suredir yoktum dediler ki öldü
Simdi soyleyin o hiyaragalarina Kral geri döndü.

İki efsane sporcuya da tebrikler.
Güzel eğlendirdi ikiside spor severleri.

"Novak Djokovic Geri Döndü"
Finali belirleyen oyun sonunda spikerin ağzından çıkan bu söz maçın özetiydi. Wimbledon 2018 Djokovic açısından çok özel bir turnuvaydı. Sakatlığı geçtikten sonraki ikinci grand slam. Roland Garros onun için dönüş olamazdı ancak Wimbledon dönüşü için tam bir fırsattı. Bu fırsatı iyi değerlendirdi ve harika bir iki hafta geçirdi. Şimdi pastanın üzerine çileği koyma vakti.

Bugünkü yarı final maçına gelince. Diyecek söz yok. İkisi de harika oynadı. Ama istek, arzu daha çok Djokovic'te vardı. Ayrıca daha sakin olan yine Djokovic'ti. Hızı eskisi gibi, forehandleri eski tadında. Bugün Djokovic paralel vuruşlarda kötüydü. Ayrıca hızlı karar vermesi iki fırsatta alabileceği en kötü kararı aldı.

Bu güzel maç için her ikisine teşekkür edelim. Bu rekabet bize daha uzun yıllar heyecan yaşatacaktır.

Bir suredir yoktum dediler ki öldü
Simdi soyleyin o hiyaragalarina Kral geri döndü.

fft16_mf10477397.webp

djokovic reis nadali paspas etti

Bence bu söylem pek uymuyor. 3-0 almadı. Ki Harika bir maç oldu. Bana sorsan maçın hakkı şunundu diyemem. Finali ikisi hakediyordu. Ve bu maç final olmalıydı. Paspas dedin mi iş saçma olur. Çünkü ezici bir üstünlük olmadı. Hatta 5 saatten uzun süren bir maç ve artık biten 2 insan vardı. Harika bir maçtı. Hakedeni kritik hatalar belirledi. Ve güzel bir gün yaşattılar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Serena Williams, Kerber'e karşı ilk seti 6-3 kaybetti...Baya baya eziliyor...Bir devrin sonu gibi sanki...

Hasta mısın filan ne oluyor??? Sana yazdığım postta bu şekilde tepki verecek ne var beğenmiyorsan engelle engellemeyip insanların fikir hürriyetini kaldıramıyor sadece kendi fikirlerinin geçerli olmasını istiyorsan sensin hasta bu arada nadalın servisini kırdırmasını umduğun sırada post attığımı da fark etmediğimi sanma sen gelirken biz dönüyorduk...Üslubunu düzeltmeyeceksen karşılığını alırsın hayırdır sen de mi çetniksin?
???

Geri
Üst Alt